Öncelikle selamünaleyküm PUBG Mobile de hileyi açıyorum (sbyte kullanıyorum) ama oyuna bayağı sıklıkla droplar giriyor yardım edebilecek var mı?
Not: Drop girince oyundaki sesde takılıyor ve normal dropdan uzun sürüyor ve ping yok.
Oyuna girdiğinde sağ altta gereksiz ne varsa hepsini kapat, arkaplanda kesinlikle bir şey çalışmasın ayrıca masaüstü arkaplanını da sade bişey yap. 16gb ram 1050ti ekran kartı var ama ben bile bu şekilde yapmasam düzgün oynayamıyorum oyunu.
sa pubg günceleme geldi kulandıgımız hileler calısmıyor artık yeni günceleme gelcekmı hilelere yada artık başka hilemi kulancagız yardım edrmsınız şimdiden tşk ederm
sa pubg günceleme geldi kulandıgımız hileler calısmıyor artık yeni günceleme gelcekmı hilelere yada artık başka hilemi kulancagız yardım edrmsınız şimdiden tşk ederm
Hile güncelleme yapmayanlarda çalışıyordu. mesela bende.. bugün bile güncelleme var dedi iptal a bastım güncelleme yapmadan açtım oyunu. ama hileye keşke güncelleme yaparken oyuna güncelleme yapmayanlar oynayabilsin diye yüklemeyi iptal etmeseydiniz. hileyi kullanmak için güncelleme yapmamıştım. siz hileyi güncelleyene kadar en azından açın da oyunu güncellemeyenler yine hileyi kullanabilsin. bunu hilenin olduğu konuya yazacaktım ama konuyu kilitlemişler. bende hile ilgili bir konu olduğu için buraya yazdım.
sanırm komple oyunu kaldırıp yeniden yükleyerek.. fakat yeniden yükleyince otomatik olarak güncel halinde yüklenebilir. o yüzden söylediğim şey kesin sonuç değil..
oyunun kasmasıyla işlemcinin alakası yok, diğer oyunları hileli sıfır kasma ile oynarken bu hile çatır çatır oyunu kastırıyor. basit bi hile yapamadınız gitti.