Çözüldü PUBG Mobile hilesinde ESP ve diğer özellikler oyuna yansımıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Hiledeki ESP fonksiyonları ve diğer özellikler oyuna yansımıyor. Antivirüsler kapalı hileyi tam konudaki adıma göre çalıştırdım tüm sürücüler vb kurulu GameLoop en güncel sürümde DirectX+ modunda? Winver 1709 @LeftSpace

Moderatörün son düzenlenenleri:
sudo su
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Şuan için bir çok insan bu problemi yaşıyor sanırım. Bir sonraki güncellemeyi beklemelisin dostum

Trent Alexander Arnold
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kardeşim hilede sorun ben yaşamadım ama ekipler bu konuyla ilgilenecektir

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
1709 sürümü sıkıntı çıkartıyordu diye hatırlıyorum ama tam bilgim yok bütün işlemleri doğru yapıyorsanız ve çalışmıyorsa muhtemelen sorun sürümden kaynaklanıyor windows update yapın sürümünüzü yükseltin daha sonra tekrar deneyin muhtemelen düzelecektir, eğer yine düdüşürmek isterseniz denetim masasından "Güncellemeleri denetle" kısmından silebiliyorsunuz.

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Sen çok eski bir windows 10 sürümü kullanıyorsun en son olanını yani 21H2 yi yükle gayet sorunsuz ve stabil çalışıyor bende ama visual c++ 2021 paketinin tamamını kurmayıda unutma

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
1709 sürümü sıkıntı çıkartıyordu diye hatırlıyorum ama tam bilgim yok bütün işlemleri doğru yapıyorsanız ve çalışmıyorsa muhtemelen sorun sürümden kaynaklanıyor windows update yapın sürümünüzü yükseltin daha sonra tekrar deneyin muhtemelen düzelecektir, eğer yine düdüşürmek isterseniz denetim masasından "Güncellemeleri denetle" kısmından silebiliyorsunuz.
dostum diğer eski sürümlerde bizzat deneme bulunduk biz hileler çok sıkıntı çıkarıyor win 10 1909 güncellenmemiş versiyonu pubg hile yada varolant için hile kullanacaklar için hiç bir şekilde sorun teşkil etmiyor kendim win 10 sürümlerini denedim hep
Hiledeki ESP fonksiyonları ve diğer özellikler oyuna yansımıyor. Antivirüsler kapalı hileyi tam konudaki adıma göre çalıştırdım tüm sürücüler vb kurulu GameLoop en güncel sürümde DirectX+ modunda? Winver 1709

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
dostum diğer eski sürümlerde bizzat deneme bulunduk biz hileler çok sıkıntı çıkarıyor win 10 1909 güncellenmemiş versiyonu pubg hile yada varolant için hile kullanacaklar için hiç bir şekilde sorun teşkil etmiyor kendim win 10 sürümlerini denedim hep
Çözdüm teşekkürler.

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
hocam herkes yaşıyor bu sorunu tek sen değil düzeltirler sabret

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...