Reis bunu bir kaç yere daha yazmışsın hepsini yaptım ama mesela bazı silinemeyen 2-3 tane dosya var bilmiyorum çok önemli mi onlar hariç hepsini sildim olmuyor yav.1. site çerezlerini ve cookieleri temizleyin.
2. windows defenderinizi kapatın
3. güncel loaderi siteden indirin.
4. uiyi yönetici olarak çalıştırın.
5. %temp% temp ve prefetch dosyalarını temizleyin.
6. farklı tarayıcı deneyin
Kapalı kanka alayı kapalıwindows güvenlik ayarlarını kapat gereksiz dosylaarı sil kanka
Edge'de denediniz miReis bunu bir kaç yere daha yazmışsın hepsini yaptım ama mesela bazı silinemeyen 2-3 tane dosya var bilmiyorum çok önemli mi onlar hariç hepsini sildim olmuyor yav.
Post automatically merged:
Kapalı kanka alayı kapalı
Bu zamana kadar hep edge'den giriş yapıyordum zaten ama onun dışında chrome ve firefox da denedim değişen bir şey yok. Sunucu beni yanlışlıkla engellemiş olabilir mi acaba arada vpn kullandığımdan dolayı.Edge'de denediniz mi
Vpn kullanıyor musun halenBu zamana kadar hep edge'den giriş yapıyordum zaten ama onun dışında chrome ve firefox da denedim değişen bir şey yok. Sunucu beni yanlışlıkla engellemiş olabilir mi acaba arada vpn kullandığımdan dolayı.
Yok şuan kullanmıyorum ama ara ara kullanıyorum malum işlerden dolayıVpn kullanıyor musun halen
Microsoft edge'den muiloader'ı indirip tekrar oradan bi deneyebilir misin veya explorer'dan yap bu işlemleriYok şuan kullanmıyorum ama ara ara kullanıyorum malum işlerden dolayı
Malesef reis aynı sonuç. Değişen bir şey olmadı.Microsoft edge'den muiloader'ı indirip tekrar oradan bi deneyebilir misin veya explorer'dan yap bu işlemleri
Tüm yolları denettirdim sana tek çare format atıp sürüm düşürmekten geçiyor format konusuna buradan ulaşabilirsin buyur:Malesef reis aynı sonuç. Değişen bir şey olmadı.
Format atma şansım hiç yok. Her şey karman çorman onları toplamam çok sıkıntı. Benim hesapta bir sorun var gibi yani sunucu bana veri göndermiyor bir engelleme var ama nedir anlamadım.Tüm yolları denettirdim sana tek çare format atıp sürüm düşürmekten geçiyor format konusuna buradan ulaşabilirsin buyur:
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-tum-surumler-ve-windows-11-21h2-kurulum-rehberi.274850/
İnternet olarak farklı bir internette deneme şansın var mıdır örneğin mobil veriden mesela o da olmazsa modeme hard reset atıp dene lütfenFormat atma şansım hiç yok. Her şey karman çorman onları toplamam çok sıkıntı. Benim hesapta bir sorun var gibi yani sunucu bana veri göndermiyor bir engelleme var ama nedir anlamadım.
Yine olmadı hard reset de işe yaramadı.İnternet olarak farklı bir internette deneme şansın var mıdır örneğin mobil veriden mesela o da olmazsa modeme hard reset atıp dene lütfen
Ciddi misin lo? Kimsenin aklına gelmemişti sağol bro. Hee gerçi sen 50 mesajı doldurmaya çalışanlardansın anladımWindows Defender i kapat kankam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?