MUICore Bağlantısı Kesildi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhabalar hileyi sorunsuz olarak kullanıyordum son 2-3 gündür loader ekranında b records yazdıktan sonra hile kendini kapatıyor ve sağ altta MUICore Bağlantısı Kesildi! böyle yazıyor. %temp% dosylalarını sildim bir çok şeyi denedim ama sürekli kesildi hatası alıyorum yani hileyi kullanamıyorum. Ama eskiden sorunsuz kullanıyordum arada yapıyordu bunu ama 3. 4.defa deneyişimde açılıyordu şuan hiç açılmıyor var mı bileniniz beyler.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
1-) site çerezlerini ve cookieleri temizleyin.
2-) windows defenderinizi kapatın
3-) güncel loaderi siteden indirin.
4-) uiyi yönetici olarak çalıştırın.
5-) %temp% temp ve prefetch dosyalarını temizleyin.
6-) farklı tarayıcı deneyin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bunların hepsini denedim olmuyor daha önce de bir kere yaşamıştım bu sorunu düzeldi gibi oldu düzelmedi yani bir tek bunun çözümünü bulamadık sanırım çünkü söylediklerinizin hiç biri çözüm için gerekli olan şeyler değil. Genel olarak herhangi bir durumda yapılması gerekenler bunlar sorunun çözümü değil
Post automatically merged:

Yani diğer konu başlıklarının altında da bunlardan vardı. Bu çözüm dediklerinizden hiçbiri çözememiş bu saydıklarınız sayesinde konuyu çözüldü diye kapatmayın isterim çünkü bu sorunu yaşayan bir kaç kişi daha özelden bana ulaştılar nasıl çözülüyor gibisinden. Daha öncede böyle bir başlık atmıştım çünkü windows uptade etmiştim birden hile çalışmaya başlamıştı ama 3 gün sürdü çalışması daha sonra işten güçten bilgisayara oturamadığım için denemedim. Yani daha önce açmış olduğum konu başlığına da çözüldü demiştiniz buna demeyin çözüldü diye. Çünkü bu sorunu yaşayan arkadaşlar sizin söylediğiniz herşeyi deniyor ama bir sonuca varamıyor.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bunların hepsini denedim olmuyor daha önce de bir kere yaşamıştım bu sorunu düzeldi gibi oldu düzelmedi yani bir tek bunun çözümünü bulamadık sanırım çünkü söylediklerinizin hiç biri çözüm için gerekli olan şeyler değil. Genel olarak herhangi bir durumda yapılması gerekenler bunlar sorunun çözümü değil
Post automatically merged:

Yani diğer konu başlıklarının altında da bunlardan vardı. Bu çözüm dediklerinizden hiçbiri çözememiş bu saydıklarınız sayesinde konuyu çözüldü diye kapatmayın isterim çünkü bu sorunu yaşayan bir kaç kişi daha özelden bana ulaştılar nasıl çözülüyor gibisinden. Daha öncede böyle bir başlık atmıştım çünkü windows uptade etmiştim birden hile çalışmaya başlamıştı ama 3 gün sürdü çalışması daha sonra işten güçten bilgisayara oturamadığım için denemedim. Yani daha önce açmış olduğum konu başlığına da çözüldü demiştiniz buna demeyin çözüldü diye. Çünkü bu sorunu yaşayan arkadaşlar sizin söylediğiniz herşeyi deniyor ama bir sonuca varamıyor.
Farklı bir internet tarayıcısından deneyin o halde edge'den mesela internetinizi de değiştirip deneyebilirsiniz mesela mobil verisi ile

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Farklı bir internet tarayıcısından deneyin o halde edge'den mesela internetinizi de değiştirip deneyebilirsiniz mesela mobil verisi ile
Deneyeceğim ve paylaşacağım tekrardan son durumu ona göre konuyu kapatabiliriz bilgi vereceğim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Çözülmedi farklı bir tarayıcı denediğimde bir kere girebildim hileye daha sonra 50 defa denedim hepsinde bağlantı kesildi hatası almaya devam ettim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...