Onaylı Üye
Arkadaşlar hile açılıyor, her şey yolunda ama oyuna girince hiç bir özellik çalışmıyor. Hile fix mi yedi acaba? Bilgisi olan var mı?
Moderatörün son düzenlenenleri:
şuanda tekrar denedım çalışmıyorya ben şuan aktif oyuyorum başka bir sorun olmasın hilede aktif gayet iyi durumda
Arkadaşlar sorun yöneticiler tarafından çözüldü şimdi deneyebilirsiniz herşey çalışıyor teşekkürlerşuanda tekrar denedım çalışmıyor
arkadaşlar bendede çalısmıyor muhtamalen fixlendi uı uygulmasını güncellenmiştir diye silip yeniden yüklemeyi denedim indirme kısmında herşey yolunda gidiyor fakat uygulama indirilemiyor tahminimce yöneticiler şuanda hileyi tekrardan güncelliyorlardır tahminim yarın düzelebileceğini düşünüyorum,eğer sizdede girmiyorsa çalışmıyorsa girmeyi denemeyin biraz bekliyelim arkadaşlar
Arkadaşlar sorun...şuanda tekrar denedım çalışmıyor
Her şeyi doğru yaptığına emin misin? Örnek veriyorum virüs koruma programını felan kapattın mı? Çünkü kontrol ettim hile aktif.Arkadaşlar hile açılıyor, her şey yolunda ama oyuna girince hiç bir özellik çalışmıyor. Hile fix mi yedi acaba? Bilgisi olan var mı?
Kanka aylardır kullanıyorum, her şeyi doğru yaptım menü vs hepsi geliyor. Oyuna girince çalışmıyor ne silahlar ne de adamlar gözüküyor. Hile açık yani sorun yok tekrar indirdim yine aynı sen de çalışıyor mu?Her şeyi doğru yaptığına emin misin? Örnek veriyorum virüs koruma programını felan kapattın mı? Çünkü kontrol ettim hile aktif.
Evet az önce bir denedim geri çıktım çalıştı. Belki fix yemeye başlamıştır o yüzden hata veriyordur.Kanka aylardır kullanıyorum, her şeyi doğru yaptım menü vs hepsi geliyor. Oyuna girince çalışmıyor ne silahlar ne de adamlar gözüküyor. Hile açık yani sorun yok tekrar indirdim yine aynı sen de çalışıyor mu?
bende çalışıyor şimdi oyundayımbende de çalışmıyor fix yemiştir belki
arkadaşlar bendede çalısmıyor muhtamalen fixlendi uı uygulmasını güncellenmiştir diye silip yeniden yüklemeyi denedim indirme kısmında herşey yolunda gidiyor fakat uygulama indirilemiyor tahminimce yöneticiler şuanda hileyi tekrardan güncelliyorlardır tahminim yarın düzelebileceğini düşünüyorum,eğer sizdede girmiyorsa çalışmıyorsa girmeyi denemeyin biraz bekliyelim arkadaşlar
ya ben şuan aktif oyuyorum başka bir sorun olmasın hilede aktif gayet iyi durumdaarkadaşlar bendede çalısmıyor muhtamalen fixlendi uı uygulmasını güncellenmiştir diye silip yeniden yüklemeyi denedim indirme kısmında herşey yolunda gidiyor fakat uygulama indirilemiyor tahminimce yöneticiler şuanda hileyi tekrardan güncelliyorlardır tahminim yarın düzelebileceğini düşünüyorum,eğer sizdede girmiyorsa çalışmıyorsa girmeyi denemeyin biraz bekliyelim arkadaşlar
şuanda tekrar denedım çalışmıyorya ben şuan aktif oyuyorum başka bir sorun olmasın hilede aktif gayet iyi durumda
Arkadaşlar sorun yöneticiler tarafından çözüldü şimdi deneyebilirsiniz herşey çalışıyor teşekkürlerşuanda tekrar denedım çalışmıyor