- Konuyu başlatan
Seçkin Üye
okumalısın bence formu ezbere yorum yapmaaim hilesini belli etmeden kullanmalısın
okumalısın bence formu ezbere yorum yapmaaim hilesini belli etmeden kullanmalısın
usta o hiç belli olmaz reporttan ban yemiş olma ihtimalin daha yüksekreport degil XFProject.exe yi kapatınca kalıntısı kalıyor onun yüzene yedim bence
bu mantıklı ama işe yararmı deneyecegim teşekkürlerZararlı Program Tespit Edip Kapatmıştır Oyunu Büyük İhtimalle Hile Kullanmadığın Zaman AntiVirüsü Aç .
sen konuyu anlamadın ki bence tekrar okuusta o hiç belli olmaz reporttan ban yemiş olma ihtimalin daha yüksek
pubg lite zaten chet engine acılsada ban atmıyor formları okudum chet engine script hilesini kullanlar varBypass olmadan arkada cheat engine,herhangi bir injector,loader açık olursa tespit edilip banlanıyorsun.
kardesım kusura bakma ama okuma ozurlumusun arakdasın yazdıgını guzelce bırdaha oku adam oyuna gıremeden ban yemıs sen dıyosun wh yok aım ne alakası var dıkkatlı oku.wh kullanırken çok belli etmişsindir veya aim hack kullanmışsındır bunun sonucunda report yiyerek ban yemişsindir hileden kaynaklı bir şey oldugunu düşünmüyorum
Onun için bypass yapıyoruz canım benim. Bypass kullanmadan açıp bir maça gir,görürsün.sen konuyu anlamadın ki bence tekrar oku
Post automatically merged:
pubg lite zaten chet engine acılsada ban atmıyor formları okudum chet engine script hilesini kullanlar var
Kendim kullanıyorum scripti.sen konuyu anlamadın ki bence tekrar oku
Post automatically merged:
pubg lite zaten chet engine acılsada ban atmıyor formları okudum chet engine script hilesini kullanlar var
Alakası olmaz mobili liteye enjekte atmeye çalışmış olmayasınXFProject.exe ile mobil pubg hilesini kullandıktan sonra emilatoru ve hileyi kapattım sonra pubg lite actim ban yedim oyunda attı sorun neden kaynaklı
yok daha neler yapmadım tabikdeAlakası olmaz mobili liteye enjekte atmeye çalışmış olmayasın
Bana hiç öyle gelmiyor. Mobil başka lite başka anti cheat kullanır xproje açık tı büyük ihtimal onu yakaladıyok daha neler yapmadım tabikde