PUBG Mobile hilesine güncelleme ne zaman gelecek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Bir maç girdim, banlandım.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Merhaba
Hilleler şuan güncel
Ban yediğiniz için gameloop id flaglenmiştir. Bunu temizlemek için; Spoofer kullanmanız gerekiyor.
linkten spoofer indiriniz https://memoryhackers.org/cheats/pubg-mobile-spoofer.56/
Pubg hesabınızdan çıkış yapınız
Gameloop emülatörünü çalıştırın ama oyunu başlatmayınız.
PUBG Mobile Spoofer ürünün seçip yükleye basınız.
Otomatikman aygıt id'niz spooflanacaktır. Konsolda "Done" diyene kadar hiçbir şey yapmayınız.
Done dedikten sonra otomatikman emulator kapanıcaktır. Korkmayın, bu spoofer cihazınızı kalıcı spooflar. Sadece ban yediğinizde bir kere kullanın.
Şimdi oyunu spoofer olmadan açabilirsiniz.

EzPUBGM - Pubg Mobile Free Hack 1.0 kullanıcılar bu hileyi bypass ile beraber kullanmaktalar. Eğer bypass kullanmıyorsanız bu hileyi kullanmanızı tavsiye etmiyorum.
DWORD - PUBGM HACK 1.0 bu hileyi gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz Undetected dir yani Fixlenmemiştir. Hesabınızı tehlikeye atmayacak bir çok özellik mevcuttur yazılımında.

Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
Adınıza üzüldüm hangisini kullandınız biz yanlışlıkla kullanmayalım?

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
yani açıkcası bende çatır çatır oynatıyor h1leyi loadladıktan sonramı girdiniz oyuna yoksa oyun açıkkenmi loadladınız eğer bunu yaptıysanız ve lobide ayarlama yaptıysanız banlanma riskiniz yüksek

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
suan spoofer yapıcam ve tekrar kullanacagımda ban yememem icin ayar onerirmisiniz

Merhaba
Hilleler şuan güncel
Ban yediğiniz için gameloop id flaglenmiştir. Bunu temizlemek için; Spoofer kullanmanız gerekiyor.
linkten spoofer indiriniz https://memoryhackers.org/cheats/pubg-mobile-spoofer.56/
Pubg hesabınızdan çıkış yapınız
Gameloop emülatörünü çalıştırın ama oyunu başlatmayınız.
PUBG Mobile Spoofer ürünün seçip yükleye basınız.
Otomatikman aygıt id'niz spooflanacaktır. Konsolda "Done" diyene kadar hiçbir şey yapmayınız.
Done dedikten sonra otomatikman emulator kapanıcaktır. Korkmayın, bu spoofer cihazınızı kalıcı spooflar. Sadece ban yediğinizde bir kere kullanın.
Şimdi oyunu spoofer olmadan açabilirsiniz.

EzPUBGM - Pubg Mobile Free Hack 1.0 kullanıcılar bu hileyi bypass ile beraber kullanmaktalar. Eğer bypass kullanmıyorsanız bu hileyi kullanmanızı tavsiye etmiyorum.
DWORD - PUBGM HACK 1.0 bu hileyi gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz Undetected dir yani Fixlenmemiştir. Hesabınızı tehlikeye atmayacak bir çok özellik mevcuttur yazılımında.
spoofer ile 10 yıl ban kaldırılmıyor galiba denedim olmadı

10 maç kadar attım hiç birşey olmadı
ben yaptıgım hatalar yuzunden ban yedim gibi forumdaki arkadaslar ban yememek icin taktik vermis

20 mac atım yemedim
ayar onerin varmı

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
suan spoofer yapıcam ve tekrar kullanacagımda ban yememem icin ayar onerirmisiniz

spoofer ile 10 yıl ban kaldırılmıyor galiba denedim olmadı

ben yaptıgım hatalar yuzunden ban yedim gibi forumdaki arkadaslar ban yememek icin taktik vermis

ayar onerin varmı

Spoofer Nedir:
Spoofer hesap banını kaldırmaz. Gameloop id flaglendiği için ve yeni hesap açıp oyuna girdiğiniz de tekrar ban yeme durumunuz yüksek olduğu için ve bu durumun önüne geçebilmek için yani tekrar ban yemenizi önlemek için gameloop id nizi değiştirmeniz gerekiyor bu işlemide Spoofer yazılımı sayesinde yapıyorsunuz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...