Çözüldü Pubg mobile hilesini açarken hata alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar sabah pc yi güncelledim ve sonra hile çalışmadı böyle hata alıyorum:
''Hata meydana geldi ! - Status: 0xC00000BBHata cozumu: Bu hatanin herhangi bir cozumu yoktur. Bu hata sisteminizin loaderimiz tarafindan desteklenmedigini gosterir.
Destekledigimiz sistemler: Windows 10 x64 1607-21H1 e kadar olan versiyonlar,Windows 8.1 x64, Windows 8 x64 ve Windows 7 x64.'' önceden çalışıyordu ama pc yi güncelleştirdikten sonra hile çalışmadı

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Merhaba, Açıkça görüldüğü üzere hilenin Windows 10 x64 1607-21H1 arasında çalıştığı yazıyor.

Attığınız son güncelleştirmeyi silerek çözüm sağlayabiliriz. Güncelleştirmeyi silmek için uygulanacak adımlar;
denetim masası>program kaldır>yüklü güncelleştirmeleri görüntüle>21H2 updatesine tıklayarak kaldırın.
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Merhaba, Açıkça görüldüğü üzere hilenin Windows 10 x64 1607-21H1 arasında çalıştığı yazıyor.

Attığınız son güncelleştirmeyi silerek çözüm sağlayabiliriz. Güncelleştirmeyi silmek için uygulanacak adımlar;
denetim masası>program kaldır>yüklü güncelleştirmeleri görüntüle>21H2 updatesine tıklayarak kaldırın.

Çözüm
Üye
4 HİZMET YILI

hacım bende öyle bişey yazmıyor hatta enter tuşuna basıyorum ama herhangi bir ins tuşuna basınca esp ler daha doğrusu hiç biri çıkmıyor yani sürümle ilkgili değil ma sormak istedim

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bu sabah gelen güncelleme ile 21H2'ye geçmiş olabilirsin. Hilenin içeriğinde desteklendiği yazıyor ama, bazen belli başlı hata alan kişiler olabiliyor. Sürüm düşürmek mantıklı olacaktır.

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Bu sabah gelen güncelleme ile 21H2'ye geçmiş olabilirsin. Hilenin içeriğinde desteklendiği yazıyor ama, bazen belli başlı hata alan kişiler olabiliyor. Sürüm düşürmek mantıklı olacaktır.
hocam ben 21H2 de kullanıyorum ezpubgm i herkeste olmuyor ama bende işe yaradı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...