Merhaba arkadaşlar sabah pc yi güncelledim ve sonra hile çalışmadı böyle hata alıyorum:
''Hata meydana geldi ! - Status: 0xC00000BBHata cozumu: Bu hatanin herhangi bir cozumu yoktur. Bu hata sisteminizin loaderimiz tarafindan desteklenmedigini gosterir.
Destekledigimiz sistemler: Windows 10 x64 1607-21H1 e kadar olan versiyonlar,Windows 8.1 x64, Windows 8 x64 ve Windows 7 x64.'' önceden çalışıyordu ama pc yi güncelleştirdikten sonra hile çalışmadı
hacım bende öyle bişey yazmıyor hatta enter tuşuna basıyorum ama herhangi bir ins tuşuna basınca esp ler daha doğrusu hiç biri çıkmıyor yani sürümle ilkgili değil ma sormak istedim
Bu sabah gelen güncelleme ile 21H2'ye geçmiş olabilirsin. Hilenin içeriğinde desteklendiği yazıyor ama, bazen belli başlı hata alan kişiler olabiliyor. Sürüm düşürmek mantıklı olacaktır.
Bu sabah gelen güncelleme ile 21H2'ye geçmiş olabilirsin. Hilenin içeriğinde desteklendiği yazıyor ama, bazen belli başlı hata alan kişiler olabiliyor. Sürüm düşürmek mantıklı olacaktır.