Onaylı Üye
katılıyorum yorum kasmak için can atanlar olacaktır onaylı olursaUmarım en az ultra üyelik olur sonuçta baya emek var hilede hemen fixlenmesi hoş olmaz
katılıyorum hocam şöyle 1 2 yıl gitse fena olmaz yaUmarım en az ultra üyelik olur sonuçta baya emek var hilede hemen fixlenmesi hoş olmaz
Hocam onlar sürekli olucaktir ama 1.5k yorum kasmak sabır ve gerçekten istek gerektirir bu yüzden az da olsa hile suresi uzamış olurkatılıyorum yorum kasmak için can atanlar olacaktır onaylı olursa
evet haklısın o yüzden diyorum ya ultra üyenin altına fln gelmesin herkes oynamak için yorum kasmaya başlar can sıkıcı hale gelir en azından böyle az üye olduğu için uzun giderHocam onlar sürekli olucaktir ama 1.5k yorum kasmak sabır ve gerçekten istek gerektirir bu yüzden az da olsa hile suresi uzamış olur
hocam ama diğer türlüde siteye gelen herkes kullanıcak bu hileyi böylece pubg mobile hileleri hep dt olucakHocam onlar sürekli olucaktir ama 1.5k yorum kasmak sabır ve gerçekten istek gerektirir bu yüzden az da olsa hile suresi uzamış olur
Eskiden ezpubgm durumu böyleydi ben hiç ban yemeden 6 ay oynadığımı bilirim artık yaygınlaştı bu gerçekten üzücü bir olaykatılıyorum hocam şöyle 1 2 yıl gitse fena olmaz ya
cidden ha valla onun sayesinde kaç hesap kasmıştım 40 lara 60 lara kadar getirrdiğim oldu seviyeleriniEskiden ezpubgm durumu böyleydi ben hiç ban yemeden 6 ay oynadığımı bilirim artık yaygınlaştı bu gerçekten üzücü bir olay
Ben bunun hakkında konu açmıştım aynı şekilde ve üyelik gruplarının yukseltilicegi söylenmişti dt olayı bir süre bizi rahatlitacsk gibihocam ama diğer türlüde siteye gelen herkes kullanıcak bu hileyi böylece pubg mobile hileleri hep dt olucak
Ooo mutlu oldum bak şimdiBen bunun hakkında konu açmıştım aynı şekilde ve üyelik gruplarının yukseltilicegi söylenmişti dt olayı bir süre bizi rahatlitacsk gibi
Seçkin üye sayısı fazla sitede hocam ultra olması ciddi anlamda hileye artıları olucaktirSeçkin gelse iyi olurdu ama ultra üye olursa daha uzun ömürlü olur gibime geliyor
Tabikide öyle ultra yapılır büyük ihtimalSeçkin üye sayısı fazla sitede hocam ultra olması ciddi anlamda hileye artıları olucaktir
Aynı sekilde bende 57 yapmıştım ama ne yazikki sonra banlandi ardından ardı ve arkası kesilmedi bu olaylarincidden ha valla onun sayesinde kaç hesap kasmıştım 40 lara 60 lara kadar getirrdiğim oldu seviyelerini
o hileyle kullandığım bir hesap hayla duruyor en azından şuan 43 seviye şuanki hileyle kullanıyorum sadece görme açık bi şekilde arada bir aim açıp oynuyorum ne zaman ban yerse artıkAynı sekilde bende 57 yapmıştım ama ne yazikki sonra banlandi ardından ardı ve arkası kesilmedi bu olaylarin
Benimde şuan 30lvllik hesabım var aimle kullanıyorum 1 gün ban atıyor ama sürekli bu yeni hileyle umarım bu sorun ortadan kalkacaktıro hileyle kullandığım bir hesap hayla duruyor en azından şuan 43 seviye şuanki hileyle kullanıyorum sadece görme açık bi şekilde arada bir aim açıp oynuyorum ne zaman ban yerse artık
yapmasınlar zaten kim uğraşçak ultrayla felan millet işi gücü bırakıp mesajlamı uğraşsınultra filan yapmazlar en fazla onaylı üye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?