PUBG Mobile hilesinin erişimi hangi üye grubuna özel olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hocam onlar sürekli olucaktir ama 1.5k yorum kasmak sabır ve gerçekten istek gerektirir bu yüzden az da olsa hile suresi uzamış olur
evet haklısın o yüzden diyorum ya ultra üyenin altına fln gelmesin herkes oynamak için yorum kasmaya başlar can sıkıcı hale gelir en azından böyle az üye olduğu için uzun gider

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Hocam onlar sürekli olucaktir ama 1.5k yorum kasmak sabır ve gerçekten istek gerektirir bu yüzden az da olsa hile suresi uzamış olur
hocam ama diğer türlüde siteye gelen herkes kullanıcak bu hileyi böylece pubg mobile hileleri hep dt olucak

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Eskiden ezpubgm durumu böyleydi ben hiç ban yemeden 6 ay oynadığımı bilirim artık yaygınlaştı bu gerçekten üzücü bir olay
cidden ha valla onun sayesinde kaç hesap kasmıştım 40 lara 60 lara kadar getirrdiğim oldu seviyelerini

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Seçkin gelse iyi olurdu ama ultra üye olursa daha uzun ömürlü olur gibime geliyor

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hocam ama diğer türlüde siteye gelen herkes kullanıcak bu hileyi böylece pubg mobile hileleri hep dt olucak
Ben bunun hakkında konu açmıştım aynı şekilde ve üyelik gruplarının yukseltilicegi söylenmişti dt olayı bir süre bizi rahatlitacsk gibi

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bence onaylı üye olur gibime geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Aynı sekilde bende 57 yapmıştım ama ne yazikki sonra banlandi ardından ardı ve arkası kesilmedi bu olaylarin
o hileyle kullandığım bir hesap hayla duruyor en azından şuan 43 seviye şuanki hileyle kullanıyorum sadece görme açık bi şekilde arada bir aim açıp oynuyorum ne zaman ban yerse artık

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
o hileyle kullandığım bir hesap hayla duruyor en azından şuan 43 seviye şuanki hileyle kullanıyorum sadece görme açık bi şekilde arada bir aim açıp oynuyorum ne zaman ban yerse artık
Benimde şuan 30lvllik hesabım var aimle kullanıyorum 1 gün ban atıyor ama sürekli bu yeni hileyle umarım bu sorun ortadan kalkacaktır

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Onaylı üyeye verilir. Siteyi aktif kullan

Onaylı Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
bayadır uğraşıyorlar yüksek hesablara açılabilir
hatta rar şifresi sabit kalmasa ve devamlı değişse güzel olur

Onaylı Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
ultra filan yapmazlar en fazla onaylı üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...