hiss ederekBende izin yok diyor napmam gerek bilmiyorum((
Yağmuru hiss ederek islanan
10 mesajın var sen daha hileyi indirip oynamamışsın tam olarak neyin yorumunu yapıyorsun?Safe Oyna 10 Leşi Geçme RP'ni Fulle Sonrada Kapat Normal Oyna
hi are you okhile aktifmi
adamnı raporladıgını görüyoruz ya zaten ya nasıl bir saçma algı yaratıyorsunuz ınsanlarda her hıle ban yer dostum hıle kalıtesızse gıresıyede yer bunun senın legıt oynamanla alakası yok çok hıle kullandım hatta gecen bır tane buldum en rage ayarda adamlara köpek gıbı daldım durdum 10 maç attım belkdıe geçti verdiği ban 1 gunDwordda rapor yemeden incelemeye dusemessin veya hile undedect dir
rep yemeyen oyuncu varsa gelsın benı bulsun adamın repledıgı görüyormussunuz dostum sız alggınız nası bır algıGayet uygun cok uygun hatta belli etmeden rep yemeden as ustası olabiliyorsun rp 100 ledım cok safe emin olabılırısn oynayışa bağlı
Her oyunun bir ömrü var bence pubg çok bile yasadibencede pubg neden seviliyor hala fikrim yok o yüzden azalması için hileyi açan kişilerin hem fix yemez hemde her maç hile vs hile olayları olmaz
Bende 7 yıldır üyeyim mesaj atam zorunluluğunu görünce üzüldüm keşke bizede bi kademe verselerdi4 yıldır üyeyim mesaj atma zorunluluğu en azından uzun süredir üye olanlarda olmamalı