ben kolsuzum ya espyle bile oynayamıyorum :dBence esp hilesi yeterli hem az da olsa kendini geliştirirsin hileden iyi oynayan insanlar var sonuçta
E kendini geliştir çalışarak zamanka oyunlardan çok daha zevk alırsın. Ben hileyi genelde hile açan çok fazla olduğu için kullanıyorumben kolsuzum ya espyle bile oynayamıyorum :d
ilk 10 kalırken esp ıle bot dahı gorsem bana sıkmadan sıkmıyorum zaten kesınlıkle dostum ılk 10 gırınce esp kapatıyorum aım zaten yok dırek dogal oynuyorumTAZZNFNN yok dostum bak ben 2 aydır kullanıyorum hem aim de açık 150m den spray de atıyorum hiç bişey olmuyor buradaki konu önce hasarı sen yiyeceksin. Adamın sana atış yapmasına müsaade edersen suçlu olmuyorsun pubg ye göre. Ve bildiğin haritaları oyna engeller egimler bildiğin yerde hurafe atış yapmazsin
White boy varken Solo BSN kolaylıkla oldum Şuan %70 beyaz adam %20 gece modu var olamadımPubg Mobile Hilesiyle Fatih Seviyesine Ulaşan ve sonradan ban yıyen vb. durumlarla karsılasan özelıkle fatıh olabılen var mı ?