Pubg Mobile hileye karsi sistem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Bir kaç sorum var cevaplarsanız memnum olurum
Soru: 1. Bu sistem nasi çalışıyor ?
Soru: 2. Bizi izleyen birileri varmı ?
Soru: 3. Hile şüpelendirme puanı neye esaslanarak hesaplanıyor

Bu mevzuyu açma sebebim ban yemem oldu aim ve norecoil kapalı oldugu halde nasıl ban yedim kullandigim hile ucretsiz hile

Son düzenleme:
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İzlediklerini sanmıyorum, günde o kadar çok hile bildirimi alıyorlardır ki hangi birine bakacaklar, hangi birini izlemeye alacaklar. Benim tahminim, hile programlarının oyunda oluşturduğu değişiklikler kayıt altına alınıyor,lakin direk otomatik olarak ban atılmıyor.(aylardır hile kullanan ama pcsi kötü olduğu için killeri çok düşük olan arkadaşlar tanıyorum.ben kaçıncı hesabı banlatırken ona bir şey olmadı.) Seni reportlayanların sayısı arttıkça listelerine düşüyor(en çok report yiyenden başlıyorlar) ve bu program izlerine arıyorlar olabilirler. Buda iyi oynayan ve killileri yüksek olan ama hile kullanmadığı için banlanmayan kişilerin durumunu açıklıyor.Ellerinde yoğunluğa ve senin reportlanıp ön sıraları alma derecene kadar banlanmıyorsun. Buda kimisinin hemen kimisinin birkaç gün hileyi kullanması demek.Bunlar sadece esp kullanımı için. Aim, no recoil vs tarzında ise iyi bir hile değilse sistem yakalıyor olabilir.Özellikle şunu izlemledim, takım olarak bitirdiğin kişilerin reportları daha çok etkili oluyor. Hileyi kullandığın zaman sistem tarafından açığa çıkıyorsun, ne zaman yeterince report yersen ve inceleme sırası sana gelirse o zaman gidiyorsun.(bir defasında daha oyuna girerken banlandınız yazısı geldi, en son çıkarken bir şey yoktu.buda bir listeye göre verilere göre ilerlediklerini gösteriyor.yoksa oyun içinde ban yemem gerekirdi)

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
aslında biyandanda iyi oluyor oyunda hilelerin kalkması daha adil bir oyun olursa hertürlü zevk alınır hilesiz

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
9 HİZMET YILI
Emülatörde herkes hile kullandığı için kim reportlasa şüpheli bir şey varsa ban yemen normal

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
fazla rapor almış olabilirsin o yüzden ban yemişsindir

caredoff
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Çok fazla rapor yedigin zaman otomatik ban atıyor diye biliyorum ben yanlış isem düzeltin :) ? Ama Stalker'ın dedigi gibi cok kişiye rapor atılıyor hangi birisine baksınlar ki

Üye
6 HİZMET YILI
aslında biyandanda iyi oluyor oyunda hilelerin kalkması daha adil bir oyun olursa hertürlü zevk alınır hilesiz
Iyi oluyor diyosunda ama öyle deyil. Hilenin bir kaç saatlik çalışması yeter yani rank kasmayanlar öyle milleti eylenmek için öldurenler yine olacak buda ayni sey demekdir
Post automatically merged:

Çok fazla rapor yedigin zaman otomatik ban atıyor diye biliyorum ben yanlış isem düzeltin :) ? Ama Stalker'ın dedigi gibi cok kişiye rapor atılıyor hangi birisine baksınlar ki
Yalan yere rapor edenlerde bana çok o zaman mezarcı yada Ersin niye ban yemiyor yada ne biliyim o kiadar iyi oynayan oyuncular varki

Son düzenleme:
ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
ya i think u get report

Üye
6 HİZMET YILI
sen belli etmeden ve pek reportlanmadan oyna yeter
Ne yaparsan yap fark etmez banlaniyosun
Post automatically merged:

sen belli etmeden ve pek reportlanmadan oyna yeter
Zaten ben hep oyle yaparım ama yinede ban yedim bir hile vardı adını yazmıcam reklam olmasın diye onunla bir ay oynadım ban yemedim 10 cu sezon tac 11 sezon 5 güne yine taç oldum ama guncellemeden sonra her gun ban yiyodumş güncelleme gelene kadar her kes benimle oynamak istiyordu hiç kimse hile oldugumu bilmiyordu hatta youtuberlerde beni kendi takımlarına alıyodu ama güncellemeden sonra boku çıkdı 350 tane arkadaşım vardı ona yazık oldu ))

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hile kullanıp banlanmamak istiyorsanız,
-sadece adam görmeyi açın
-kill sayınız her maçta 3-5'i geçmesin
-her maçı sürekli izlendiğinizi bile bile oynayın.
-istatiklerinizi gizlemeyin,zaten abartı bir değerleriniz olmayacaktır.
-Kdnizi 3-4'ün üzerine çıkarmayın,hatta daha altta olursa o kadar iyi.buda az adam vurarak oynamanıza bağlı malesef.
-Hileli kişiler ile oynamayın(hileliye kızan vurulan adamlar tüm takımı reportluyorlar kızgınlıkla)
-abidik gubidik her hileyi açmayın
-amaç rütbe kasmaysa, alana oynayarak ilk 10 kalmaya çalışın
tüm bunlara rağmen elinde sonunda banlacağınızı kabul edin ona göre oynayın. Bunlar sadece banlanma sürenizi uzatır.;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...