Üye
Iyi oluyor diyosunda ama öyle deyil. Hilenin bir kaç saatlik çalışması yeter yani rank kasmayanlar öyle milleti eylenmek için öldurenler yine olacak buda ayni sey demekdiraslında biyandanda iyi oluyor oyunda hilelerin kalkması daha adil bir oyun olursa hertürlü zevk alınır hilesiz
Yalan yere rapor edenlerde bana çok o zaman mezarcı yada Ersin niye ban yemiyor yada ne biliyim o kiadar iyi oynayan oyuncular varkiÇok fazla rapor yedigin zaman otomatik ban atıyor diye biliyorum ben yanlış isem düzeltin? Ama Stalker'ın dedigi gibi cok kişiye rapor atılıyor hangi birisine baksınlar ki
O çok zor. Report yememek için hiç adam vurmaman lazım. Wallhack zaten adam vurmayı kolaylaştırmak için.sen belli etmeden ve pek reportlanmadan oyna yeter
Ne yaparsan yap fark etmez banlaniyosunsen belli etmeden ve pek reportlanmadan oyna yeter
Zaten ben hep oyle yaparım ama yinede ban yedim bir hile vardı adını yazmıcam reklam olmasın diye onunla bir ay oynadım ban yemedim 10 cu sezon tac 11 sezon 5 güne yine taç oldum ama guncellemeden sonra her gun ban yiyodumş güncelleme gelene kadar her kes benimle oynamak istiyordu hiç kimse hile oldugumu bilmiyordu hatta youtuberlerde beni kendi takımlarına alıyodu ama güncellemeden sonra boku çıkdı 350 tane arkadaşım vardı ona yazık oldu ))sen belli etmeden ve pek reportlanmadan oyna yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?