Onaylı Üye
eğer hile açılmadıysa oyundan çıkıp hileyi kapatın tekrar deneyin yine olmazsa oyun içnideyken f6 deneyin yine olmazsa defender kapatıp %temp% silin pc reset atın olucaktır... kolay gelsin
nasıl birşey yok ? birçok kişi öyle düzeltiyoraga öyle bişey yok olmadı
bilgisayardaki virüs programını kapatmakla iş bitmiyor windows defender dışında virüs progamı varsa silip res atın açılıreğer hile açılmadıysa oyundan çıkıp hileyi kapatın tekrar deneyin yine olmazsa oyun içnideyken f6 deneyin yine olmazsa defender kapatıp %temp% silin pc reset atın olucaktır... kolay gelsin
çoğu hile ban atıyor malesef.Lütfen Pubg Mobile için ban yemeyen hile konusunda biriniz yardımcı olun
peki şu an başka sorun oldu LOADER açıyorum ya bir sürü loader açıyor durmuyor kapattıkca başka loader acıyor hatta iki tane birden birini kapıyorum başka açılıyor. sorun ne olabilirçoğu hile ban atıyor malesef.
malesef bilmiyorum knkspeki şu an başka sorun oldu LOADER açıyorum ya bir sürü loader açıyor durmuyor kapattıkca başka loader acıyor hatta iki tane birden birini kapıyorum başka açılıyor. sorun ne olabilir
Telefon için kesin bir şey diyemem sonuçta pc gibi çalışmıyor bu. Yakınlarımdan hile için telefonunu çöpe atanlarda oldu. Bence telefondan hiç hileye bulaşma. Telefonuna yazık olmasın.USTA PUBG DE TELEFON İÇİN Bİ HİLE VAR Mı ?
hileyi sil geri yükle olmassa yine f6 bas oyundaykeneğer hile açılmadıysa oyundan çıkıp hileyi kapatın tekrar deneyin yine olmazsa oyun içnideyken f6 deneyin yine olmazsa defender kapatıp %temp% silin pc reset atın olucaktır... kolay gelsin
ben bugün ban yedim zaten :/Gencler bu akşam bence kullanmayın derim, tecrübelerime göre ban dalgası gelebilir.. Bir şeyler var durup duruken hile kapandı mesela bende, 1-2 saat oynadım öyle kutu falan acıyordum tak gitti.
aynen dün bende ban yedim hile fixlendi galibaBan yiyip duruyoruz
Teşekkürler düzeldieğer hile açılmadıysa oyundan çıkıp hileyi kapatın tekrar deneyin yine olmazsa oyun içnideyken f6 deneyin yine olmazsa defender kapatıp %temp% silin pc reset atın olucaktır... kolay gelsin