PUBG Mobile HWID ban sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhabalar sevgili memomryhaclkers ailesi baslıktan da alıyacagınız uzere konumuz ban ve sebebi islemciden alınan hata sebebınden dolayı 1 saat ban y
iyorum surekli ben nedenini bir turlu gözemedim bu sorunu alan mutlaka vardır benım gıbı cunku 3 farklı pc den aynı hatayı alıyorum ve hepsı de ortak b
ir aga baglı DEGILLER. SPOOFER acıyorum anlatıldıgı gıbı ama neden isi bu sorundan kurtulamadım

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ban sebebinde acıklama o sekıldemı yazyor

Seçkin Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
50 - 55 level üstü ve sezon geçmişi eski bir hesapta oynamalısınız yeni açılan hesaplar bunun sebebi tamamen bu

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
kardeşim hwid ban yemiş olabilirsin seni sürekli sistem algılıyor geçmiş banlarından dolayı

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Spooferi bende yapamamıştım dostum tam anlatan birisi varsa yani yapan banada ulaşabilirmi acaba

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Merhabalar sevgili memomryhaclkers ailesi baslıktan da alıyacagınız uzere konumuz ban ve sebebi islemciden alınan hata sebebınden dolayı 1 saat ban y
iyorum surekli ben nedenini bir turlu gözemedim bu sorunu alan mutlaka vardır benım gıbı cunku 3 farklı pc den aynı hatayı alıyorum ve hepsı de ortak b
ir aga baglı DEGILLER. SPOOFER acıyorum anlatıldıgı gıbı ama neden isi bu sorundan kurtulamadım
yeni hesaplarda daha cok odaklanma oluyor o yüzden ban atarken tereddüt etmiyorlar eski hesaplarla oynamanı tavsiye ediyorum..

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ir aga baglı DEGILLER. SPOOFER acıyorum anlatıldıgı gıbı ama neden isi bu sorundan kurtulamas
Post automatically merged:

hepımız ban yıyoruz melasef

Seçkin Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Kardeşim hile fixlendi oyuzden istediğin kadar PC değiştir fark etmiyor başka internet cafede denedim gene aynı sorun var ban yemiyorum diyenlere kulak asma

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ben de yedım hwid ban ama loader dekı spoffer kullandim sorun kalmadı..

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hwid banı ben bi türlü anlamadım sanırım bı ben hwıd ban yemıyorum :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
selam 4 kişi bana geliyordu canavar kamyon ile sesi aldım dönüp 2 sini yatırıp aldım 10 dakika ban attı sürekli bu şekilde adam üstüme geliyor ben vurunca 10 dakika ban fix arkadaşların dediği gibi acilen güncellenmeli yoksa herkes ban yiyecek bu durumdan

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
selam 4 kişi bana geliyordu canavar kamyon ile sesi aldım dönüp 2 sini yatırıp aldım 10 dakika ban attı sürekli bu şekilde adam üstüme geliyor ben vurunca 10 dakika ban fix arkadaşların dediği gibi acilen güncellenmeli yoksa herkes ban yiyecek bu durumdan
gelen geçene atıyor kanka fix şuan sakın kullanma

Üye
3 HİZMET YILI
kardeşim hwid ban yemiş olabilirsin seni sürekli sistem algılıyor geçmiş banlarından dolayı

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
anakart yemişsin glb değişmen lazım yada serial değişmen lazım başkasının serial numarasını al ekle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...