- Yasaklandı
-
bende aynı fıkırdeyım ,50 - 55 level üstü ve sezon geçmişi eski bir hesapta oynamalısınız yeni açılan hesaplar bunun sebebi tamamen bu
yok aga direk yeni açtım hesapta sıkıntı çıkmıyor50 - 55 level üstü ve sezon geçmişi eski bir hesapta oynamalısınız yeni açılan hesaplar bunun sebebi tamamen bu
Spooferi bende yapamamıştım dostum tam anlatan birisi varsa yani yapan banada ulaşabilirmi acaba
yeni hesaplarda daha cok odaklanma oluyor o yüzden ban atarken tereddüt etmiyorlar eski hesaplarla oynamanı tavsiye ediyorum..Merhabalar sevgili memomryhaclkers ailesi baslıktan da alıyacagınız uzere konumuz ban ve sebebi islemciden alınan hata sebebınden dolayı 1 saat ban y
iyorum surekli ben nedenini bir turlu gözemedim bu sorunu alan mutlaka vardır benım gıbı cunku 3 farklı pc den aynı hatayı alıyorum ve hepsı de ortak b
ir aga baglı DEGILLER. SPOOFER acıyorum anlatıldıgı gıbı ama neden isi bu sorundan kurtulamadım
Merhabalar sevgili memomryhaclkers ailesi baslıktan da alıyacagınız uzere konumuz ban ve sebebi islemciden alınan hata sebebınden dolayı 1 saat ban y
iyorum surekli ben nedenini bir turlu gözemedim bu sorunu alan mutlaka vardır benım gıbı cunku 3 farklı pc den aynı hatayı alıyorum ve hepsı de ortak b
ir aga baglı DEGILLER. SPOOFER acıyorum anlatıldıgı gıbı ama neden isi bu sorundan kurtulamas
gelen geçene atıyor kanka fix şuan sakın kullanmaselam 4 kişi bana geliyordu canavar kamyon ile sesi aldım dönüp 2 sini yatırıp aldım 10 dakika ban attı sürekli bu şekilde adam üstüme geliyor ben vurunca 10 dakika ban fix arkadaşların dediği gibi acilen güncellenmeli yoksa herkes ban yiyecek bu durumdan
anakart yemişsin glb değişmen lazım yada serial değişmen lazım başkasının serial numarasını al ekleMerhabalar sevgili memomryhaclkers ailesi baslıktan da alıyacagınız uzere konumuz ban ve sebebi islemciden alınan hata sebebınden dolayı 1 saat ban y
ir aga baglı DEGILLER. SPOOFER acıyorum anlatıldıgı gıbı ama neden isi bu sorundan kurtulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?