Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Emülatörler, bir işletim sisteminin veya donanımın başka bir işletim sisteminde veya donanımda çalıştırılmasını sağlayan yazılımlardır. Bir emülatör, işletim sistemi veya donanımın özelliklerini taklit eder, ancak bu taklit bazen tam olarak 1:1 oranında gerçekleşmeyebilir.
Sorunuzda belirttiğiniz gibi, 64 bit emülatörü indirip denediğinizde görev yöneticisinde hala 32 bit olarak göründüğünü ifade ediyorsunuz. Bu durumda, olası birkaç sebep olabilir:
Emülatör ayarları: Emülatörün yapılandırma ayarlarını kontrol etmek iyi bir başlangıç olabilir. Emülatör ayarlarında, işletim sistemi veya işlemci mimarisine ilişkin bir seçenek veya ayar olabilir. 64 bit işletim sistemi ve donanımınızı simüle etmek için bu ayarın doğru şekilde yapılandırıldığından emin olun.
İşletim sistemi uyumluluğu: Emülatörün çalıştığı işletim sisteminin 64 bit sürümünü kullandığınızdan emin olun. Eğer 64 bit bir emülatörü, 32 bit bir işletim sistemi üzerinde çalıştırmaya çalışıyorsanız, görev yöneticisinde 32 bit olarak görünebilir.
Görev Yöneticisi'nin yanıltıcı gösterimi: Görev Yöneticisi, bazen emülasyon veya sanallaştırma ortamlarında işletim sistemi veya donanımın gerçek özelliklerini tam olarak yansıtmayabilir. Bu durumda, görev yöneticisinde 32 bit olarak görünen emülatörünüz, aslında 64 bit özelliklerini destekleyebilir.