PUBG Mobile için en iyi emülatör nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
PUBG Mobile oynamak için en iyi emülatör nedir? Kasma olmamalı. GameLoop harici soruyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bluestacks var ama oda gamelooptan iyi değil bence çoğunluk onu kullanıyor ama

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Gameloop aslında tam emulatör değil sadece gameloopun desteklediği oyunları oynayabilirsin ve dedteklediği oyunlar arasında pubg mobild da var ve zaten aslında gameloop pubg mobile için var oyunu en iyi şekilde sadece gameloopta oynarsın diğer emulatörlerde ya kontroller sıkıntı çıkarır ya oyundan atar yada başka şeyler olur ayrıca gameloop kullanırsan discord sunucudunda Türkler için özel destek bölümü var bi hata alırsan oradaki Türk moderatör Azad Gümüş seninle ilgilenecektir

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Gameloop aslında tam emulatör değil sadece gameloopun desteklediği oyunları oynayabilirsin ve dedteklediği oyunlar arasında pubg mobild da var ve zaten aslında gameloop pubg mobile için var oyunu en iyi şekilde sadece gameloopta oynarsın diğer emulatörlerde ya kontroller sıkıntı çıkarır ya oyundan atar yada başka şeyler olur ayrıca gameloop kullanırsan discord sunucudunda Türkler için özel destek bölümü var bi hata alırsan oradaki Türk moderatör Azad Gümüş seninle ilgilenecektir
dostum daha önceden yapmıyordu format attım 1 hafta önce ne olduysa ondan sonra olud herşey güncel ama yinede oyunda ani kasma ani takılmalar oluyor tüm ayarları denedim dosyalarıyla oynadım yine düzelmedi anlamadım yani nasıl bi sorun var

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bluestacks var da gameloop pubg icin zaten gameloop daha iyi performans verir

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bizim arkadaş phoneix os indirip oynamıştu sistemi kötü diuye

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
GameLoop 32 bit kullanabileceğin en iyi seçenek. Herhalde denedin beğenmedin ama diğer seçenekleri kullanmış biri olarak söylüyormki asla hiç biri yerini tutmaz dostum.

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bence en iyisi gameloop vazgeçme klavye vs ayarlarıyla sıkıntı yaşıyorsun

Üye
1 HİZMET YILI
kral oyunu en iyi gameloopta oynarsın zaten gameloop neredeyse gameloop oynatmak için kurulmus birşey

Üye
1 HİZMET YILI
Şuan Gamelooptan daha iyi var mı bilmiyorum .diğer oyunlarida oynauabiliyorsun buda başka bir artısı +1

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
arkadaslar pubg mobıle bırıyle vs attım benı raporladı ban yedım daha sonra 3 hesap açtım hileyi açtım daha oyuna baslamadan onlarda ban yedı hemen hepsıde 10 yıl neden olabılır

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ekran kartın RAM iyi değilse ne kullanırsan kullan fark etmez kasar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...