Pubg mobile Int aimbot Neden Kaldırıldı??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
bazıları ban yıor ınt aımbot dan fakat bız yemıyoruz. ban yıenler o aımbotu kullanmasın bu kadar basit bız kullanıyoruz ban yemıyoruz. neden eskı aımbot kaldırıldı ısteyen kullanır ısteyen kullanmaz lütfen ınt aimbot geri getirilsin. @nader11ndeu @LeftSpace

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kesinlikle katılıyorum

int geri gelsin ban yemiyoruz

acil geri bekliyoruz ilgilenin arkadaslar

Üye
7 HİZMET YILI
i agree with you i used INT with my Gun single not auto and i used a scope 4 or mini was very good and never got ban it's all about not exposing yourself but the admin told me that the hack uses the memory of the game which gives you ban i suppose he meant auto ban ? but i used it 10 matches before the update yesterday and i did not get a ban so i think many people agree to the idea which is get it back but put like a warning or something you know cuz tbh i can't play againts VIP hack players who shoot me from behind the wall like i have no chance againts them and im telling you i think it depends on how you expose yourself because i never ever ate a ban and i can tell when the game is recording me it lags for a bit so i think ithe game does not auto detect it but i think you get the ban by the reports and tbh i don't abuse the INT i play it smart you know @LeftSpace

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bence oyunun en güzel aimbotu ınt olan :D kaldırılcağını sanmıyorum geçici olarak belki kaldırmışlardır

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
banlandık dıyenler ext de kullansın ozaman ınt ı kullanamyın ban yemeyenlerın sucu ney

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
evet bende int kullanıyordum. bunu begenmedim bi gariplik var. arasındaki farkında anlayamadım. ama eskisi kadar iyi çalışmıyor.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aynen İNT gelsin eski sürüm gelsin esp ye falan no recoil bullet control bunları hileden kaldır bunlar direk ban sebebi İNT spreyi kendisi atıyordu :D

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Millet ban yememesi için kaldırıldı

Üye
7 HİZMET YILI
KATILIYORUM( INT (GERI GELSIN SÜPERDİ..... KIMSENIN BAN YEDİĞİ YOK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...