ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Biz yedik amaINT GERİ GELSİN BAN YEMİYORUZ
Biz yedik amaINT GERİ GELSİN BAN YEMİYORUZ
int geri gelmeli hile şuan rezil durumda eski sürüm süperdi hileyi batırdılar
Katılıyorum şuan varya soudum ya rezil durumda harbiden .d.dint geri gelmeli hile şuan rezil durumda eski sürüm süperdi hileyi batırdılar
güzel kardeşim silah zoru ile kullanmıyorsun istemiyorsan internette bir sürü dandik "ban yemek için" uğraşmanı gerektirmeyecek hile mevcut onları istediğin gibi kullanabilirsin.Katılıyorum şuan varya soudum ya rezil durumda harbiden .d.d
bunların hepsi yüksek ban riski taşıyor o yüzden zor.ARKADAŞLAR ARABA UCMA HACK SÜPER JUMB EN ONEMLISI ISE PARAŞÜTTEN HIZLI İNME HACK GELSIN
OLSUN AMK ARAPLARI YAPIYODA BİZMİ YAPAMICAZ LİKEbunların hepsi yüksek ban riski taşıyor o yüzden zor.
BEYLER BAYANLAR "INT" AIMBOT GERİ GELİRSE FORUMDA 3 KONUDAN 1' İ SÜREKLİ "BAN YEDİM" MUHABBETİ OLACAK VE BU DA CAN SIKACAK. BENCE YETKİLİLER DOĞRU BİR KARAR VERMİŞ.
Post automatically merged:
güzel kardeşim silah zoru ile kullanmıyorsun istemiyorsan internette bir sürü dandik "ban yemek için" uğraşmanı gerektirmeyecek hile mevcut onları istediğin gibi kullanabilirsin.
Ya sen nasıl bir kralsınAhaha kudurun eklenmeyecek.
İşte kimsede yok int aimbot ext ile oynamayı öğren.açılıyor aimbot ama mouse sağa sola savruluyor resmen.neden boyle bir değişikliğe gidildi o da muamma.bu arap denyolar bu kadar hack açıyorken bu veletleri eğlendiricez mi temiz oynayıp ? lütfen eski haline geri getirilsin..ya herkeste olsun,ya hiç kimsede.