- Konuyu başlatan
Donator
Günceldir
Emek var abiKardo boş ver o zaman kullanma hata bendeki paylaştım
AnlamıyorlarEmek var abi
Anlamazlar çünki o hileyi ararken okadar araştırmıyo çoğuda nasıl yapacağı ile hiç bilgisi yok cevap sayısı artsın diye flan filn sen araştırmaya devam etAnlamıyorlar
Dostum konuyu iyice oku şunu yazcana konuyu okusan çözcenAnlamazlar çünki o hileyi ararken okadar araştırmıyo çoğuda nasıl yapacağı ile hiç bilgisi yok cevap sayısı artsın diye flan filn sen araştırmaya devam et
Hocam çıkan tüm sonuçların hepsini değiştirin sonra elinizdeki silahı çıkarıp tekrar takın oyunu kapatıp açınHocam neyden kaynaklanıyor olabilir
1 defa elinize desenli silahı aldıktan sonra envanter den silahlara basma yoksa kaybolur kullanıcan silahı 1 defa seç hep o dursun değiştirirsen skin gider@SiyahS4ncak1 Evet Hocam Oldu Ama Bu Seferde Envanter Kısmındaki Silah Default Oluyor Onun Üstüne Tıklayınca Default Skin Geliyor Elime
Çok güzel yazmışsınız fakat daha 1 saat önce tanıdık bir arkadaşın hesabında yaptım kullanmadan yazdığınız o kadar belliki 4 adet antiban videosu ve normal çektim millet anlamıyorsa yaptığımın aynısını yapamıyorsa benim veya çalışan konunun suçu ne bak ben rahatca oyun bile oynuyorum.Maalesef, çalışmıyorPaylaşımın için teşekkürler fakat ban yiyenler falanda olmuş, bence konu kilitlensin.