Pubg Mobile Kalıcı Silah Desen Hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MemoryHackers da
Banlı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
Dayı yapamadım ya

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kardo value degısmıyor ya naptıysam antıvrus kapalı extra ya tık da attım yok

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
en başta hesap makinasıyla naptını anlamadım anlatırsan iyi olur teşekkürler bu arada

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Reis instagramım : @hasanadak1 iletişim kurarsan ve gösterirsen nasıl yapılacağını, para yardımında bulunabilirim ve etrafımda benim gibi çok kişi var sana ulaştırırım bu insanları.

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
VALUE değişmiyorki nasıl güncel extradaki kutuları işaretleyince windows 10 64 bit mavi ekran hatası veriyor.Pc Monster Tulpar T7 V17.1 güvenlik sistemi value lerin değişmesini engelliyor.Bypass lazım büyük ihtimal
Konuyu oku lütfen value sorununu baştan anlattım fakat yorum yazacağınıza baştan sona kadar okusan konuyu anlayacaksın.

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Konuyu oku lütfen value sorununu baştan anlattım fakat yorum yazacağınıza baştan sona kadar okusan konuyu anlayacaksın.
bildiğin yeni yetme değilim senin hex value millet sorarken ben buldum zaten kolaylıkla 64 bit sistemde write bölümleri mavi ekran verdırıyor pc ye cheat enginenin şimdi sen benim yazımı tekrar oku.Anlıyacaksın.Ve bu hile güncel olsa dahi görüntü bug'undan başka birşey değildir kanımca.Kalıcı olması için client üzerindeki adreslerin bizim karakter datamız da da değişmiş olması lazım.Sanmıyorum tencentin bukadar basit bir sisteminin olacağını.

Son düzenleme:
Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
bildiğin yeni yetme değilim senin hex value millet sorarken ben buldum zaten kolaylıkla 64 bit sistemde write bölümleri mavi ekran verdırıyor pc ye cheat enginenin şimdi sen benim yazımı tekrar oku.Anlıyacaksın.Ve bu hile güncel olsa dahi görüntü bug'undan başka birşey değildir kanımca.Kalıcı olması için client üzerindeki adreslerin bizim karakter datamız da da değişmiş olması lazım.Sanmıyorum tencentin bukadar basit bir sisteminin olacağını.
Kusura bakma yanlış anlama olmuş çekirdeki 2 ye ayarla öyle dene bide bu sorunu şuana kadar yaşamadım , evet gerçekte client falan olayının olmasını gerektiğini bende düşünüyordum fakat gerçekten silah eline geliyor ve ben v10 sürümünde yapmıştım güncellemedende sonra silah elimdeydi saçma bir şekilde ve karşı taraf yani takımında görüyor değişik bir şey bende cözemedim videoda olduğu gibidir yalan olsa zaten sabitlenmez

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kusura bakma yanlış anlama olmuş çekirdeki 2 ye ayarla öyle dene bide bu sorunu şuana kadar yaşamadım , evet gerçekte client falan olayının olmasını gerektiğini bende düşünüyordum fakat gerçekten silah eline geliyor ve ben v10 sürümünde yapmıştım güncellemedende sonra silah elimdeydi saçma bir şekilde ve karşı taraf yani takımında görüyor değişik bir şey bende cözemedim videoda olduğu gibidir yalan olsa zaten sabitlenmez
Sabitlenmesi güzel bir durum farkındayım emeğine sağlık ama işte büyük ihtimal bir client kontrol vardir unpack edip incelemedim henüz ama asm bilgilerim beni yaniltmiyorsa bu olayda server kontrol kesinlikle vardir.Sende de elinde olmasi garip bir olay tabi orası tartışılır.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
nasıl çalıştığını çözdüm teşekkürler dostum :)

Üye
7 HİZMET YILI
hesap makinesinden nasıl bulucaz arkadaşlar hiç birşey anlamadım hex i nasıl bulcam ben pid i nasıl bulcam

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
hesapta 1 ay oldu ama oyu içi görünmüyo desen o çok saçma

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
hesap makinesinden nasıl bulucaz arkadaşlar hiç birşey anlamadım hex i nasıl bulcam ben pid i nasıl bulcam
Hesap makinesine gerek yok artık https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-aow-pid-bulucu-tgb.67365/ bu konuya bakın
Post automatically merged:

hesapta 1 ay oldu ama oyu içi görünmüyo desen o çok saçma
Kalıcı olmasıda saçma sadece arkadaşlarınıza hava atabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...