pubg mobile kasıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
merhabalar, dün sistemimi optemize ettim 4gb ram intel pentium360 vardı sadece ve şuan 8gb ram i3 işlemci 140 gb ssd 2gb ndivia 760m var fakat gameloop'da ne kadar ayar varsa hepsini denememe rağmen yoğun kasmalar var nasıl çözebilirim yardımcı olurmusun??

Sanırım çoktan kaybettim
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bilgisayarda hep kasıyor dostum bende monster olduğu halde aynı oyunla alakalı yani senin bilgisayarında sorun yok canını sıkma :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kardeş i9 işlemcili 32 gb ramli canaavarım var Nvidia RTX2080Ti ekran kartı en baba oyunları ultrada oynuyorum tık kasma yok ama pubg mobile gelince malesef makine tıkanıyor :D herkesin ortak sorunu bu malesef

Tom
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
merhabalar, dün sistemimi optemize ettim 4gb ram intel pentium360 vardı sadece ve şuan 8gb ram i3 işlemci 140 gb ssd 2gb ndivia 760m var fakat gameloop'da ne kadar ayar varsa hepsini denememe rağmen yoğun kasmalar var nasıl çözebilirim yardımcı olurmusun??
Biraz doğa dışı olduğu için, biraz da emulatör ayarlarından dolayı bu kasma dostum. Şöyle açıklayayım; monster bilgisayarı olan bi yakınım var, onda bile kasıyor emulatör. Doğa dışı bir işlem yapıyorsun sonuçta. Doğasına bırak, PUBG Lite geç derim :)

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bence pc ön belleğini sıfırla temp bölümünüde tamamen sıfırla. olmadı format atıcan.
Post automatically merged:

Bilgisayarda hep kasıyor dostum bende monster olduğu halde aynı oyunla alakalı yani senin bilgisayarında sorun yok canını sıkma :)
senin monsterde sorun var bence kardeşim aynen sende temizle pc yi . bende i5 7500 işlemci ddr4 8gb ram 250gb ssd var sadece ekran kartım eski ama memnunum oda gforce 9600 gso 512 1gb 256 bit gayet kasmadan oynuyorum. dediğim gibi pc temizleyin.

grafik ayarlarıyla çözülebilir
aynen hem grafik hemde pc temilenmesi lazım ön belleği doludur bence .temizlendmimi sorun gidicektir tahminim.

kardeş i9 işlemcili 32 gb ramli canaavarım var Nvidia RTX2080Ti ekran kartı en baba oyunları ultrada oynuyorum tık kasma yok ama pubg mobile gelince malesef makine tıkanıyor :D herkesin ortak sorunu bu malesef
kardeş sen i9 la kasıyor diyorsun ben gayet iyi oynuyorum i5 7500 1gb 256 bit ekran karı ile bence sizin pc ler yazılımsal bir sıkıntısı var. temizleyin önbelleği düzelir büyük ihtimal.

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
vallahi benim de aynı sistemler var bneim de kasıyor hiç uğraşmıyorum android ten hile arıyorum abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...