Onaylı Üye
Kardeş ekran kartı driverlarını silip yüklemeyi dene oyunda kasıyorsada donanım destekli sanallaştırmayı açMerhaba arkadaşlar başlığı yanlış açtıysam kusura bakmayın ama hile açık kapalı farketmeksizin pubg mobilede kasma sorunu yaşıyorum diğer oyunlarımdada az olsada kasma mevcut ve bunun çözümünü arıyorum
Pc sistemim İ7-6500u işlemci
16GB Ram
4GB nvidia ekran kartı (ama pc tamire gittikten ne hikmetse bu İntel grapchis 520 olmuş)
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Tamirden önce de kasma sorunu var mıydı?Merhaba arkadaşlar başlığı yanlış açtıysam kusura bakmayın ama hile açık kapalı farketmeksizin pubg mobilede kasma sorunu yaşıyorum diğer oyunlarımdada az olsada kasma mevcut ve bunun çözümünü arıyorum
Pc sistemim İ7-6500u işlemci
16GB Ram
4GB nvidia ekran kartı (ama pc tamire gittikten ne hikmetse bu İntel grapchis 520 olmuş)
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Ekran kartını performans moduna nasıl alıyoruz ki?güncel ekran kartı driver yükle ekran kartını performans modunna al sorun düzelir
Benim bilgisayar orjinal pubg yi oynatıyor ama emulatore gelince sorun oluyorbende sırf kasma yüzünden lite a geçtim
Hayır kasma olmuyordu hileyi açınca ufak kasmalar vardı sonrasında kasmayan oyunlarım bile kasmaya başladı tamire mi gitti tekrar pc bozulmaya gitti anlamadımTamirden önce de kasma sorunu var mıydı?
Nsaıl yapıcam peki oyunun ayarlarından motor kısmında dahili ekran kartını öncelik tanı kısmını açarak mı yapıcazekran kartını oyuna vermemiş olabilirsin
Benim pc Steam pubg ve pubg lite ı ultra özelliklerde hiç donmadan oynatıyor ( RX590 nitro 8gb ) ama dandik mobil emulatöründe kasıyor deli olacam. Acaba Win10 la alakalı olabilir miBenim bilgisayar orjinal pubg yi oynatıyor ama emulatore gelince sorun oluyor
Valla pubg mobil son güncellemelerden sonra iyice mahvetti herşeyi kasmalar başladı saçma sapan bug lar ortaya çıktı gerçi steam pubgdede saçma sapan güncellemeler gelmiş m4 anasını ağlatmışlar herkes m762 oyunuyorBenim pc Steam pubg ve pubg lite ı ultra özelliklerde hiç donmadan oynatıyor ( RX590 nitro 8gb ) ama dandik mobil emulatöründe kasıyor deli olacam. Acaba Win10 la alakalı olabilir mi
Böyle olacağı belliydi kiValla pubg mobil son güncellemelerden sonra iyice mahvetti herşeyi kasmalar başladı saçma sapan bug lar ortaya çıktı gerçi steam pubgdede saçma sapan güncellemeler gelmiş m4 anasını ağlatmışlar herkes m762 oyunuyor
En son bıraktığımda ağır silah modu açılmıştı. Helikopter falan iyiydi. Hadi hilecilere karsı bizde hile kullanıyorduk. Ama kasma olayını çözemedim. Duyguduma göre daha sonradan bayağı **nu cıkarmıslarValla pubg mobil son güncellemelerden sonra iyice mahvetti herşeyi kasmalar başladı saçma sapan bug lar ortaya çıktı gerçi steam pubgdede saçma sapan güncellemeler gelmiş m4 anasını ağlatmışlar herkes m762 oyunuyor
İlk başta yapacakları şeyi sonradan yaptılar steam pubgde rank sistemi mesela yeni haritalar falan loot olayınıda artırmışlar ama iş işten geçti artık millet şimdi adam akllı bir oyun çıksana şunu bıraksak diye bekliyorBöyle olacağı belliydi ki
Güncelledimvalla bendede oluyodu pc yeni aldığımda meğersem sürücüler güncel değilmiş güncelledim geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?