Onaylı Üye
ilk başta biostan sanallaştırmayı açman lazımMerhaba arkadaşlar başlığı yanlış açtıysam kusura bakmayın ama hile açık kapalı farketmeksizin pubg mobilede kasma sorunu yaşıyorum diğer oyunlarımdada az olsada kasma mevcut ve bunun çözümünü arıyorum
Pc sistemim İ7-6500u işlemci
16GB Ram
4GB nvidia ekran kartı (ama pc tamire gittikten ne hikmetse bu İntel grapchis 520 olmuş)
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
kardeşim biostan sanallaştırmayı açBenim pc Steam pubg ve pubg lite ı ultra özelliklerde hiç donmadan oynatıyor ( RX590 nitro 8gb ) ama dandik mobil emulatöründe kasıyor deli olacam. Acaba Win10 la alakalı olabilir mi
ilk başta biostan sanallaştırmayı açman lazımHayır kasma olmuyordu hileyi açınca ufak kasmalar vardı sonrasında kasmayan oyunlarım bile kasmaya başladı tamire mi gitti tekrar pc bozulmaya gitti anlamadım
Post automatically merged:
Nsaıl yapıcam peki oyunun ayarlarından motor kısmında dahili ekran kartını öncelik tanı kısmını açarak mı yapıcaz
ilk başta biostan sanallaştırmayı açman lazımMerhaba arkadaşlar başlığı yanlış açtıysam kusura bakmayın ama hile açık kapalı farketmeksizin pubg mobilede kasma sorunu yaşıyorum diğer oyunlarımdada az olsada kasma mevcut ve bunun çözümünü arıyorum
16GB Ram
4GB nvidia ekran kartı (ama pc tamire gittikten ne hikmetse bu İntel grapchis 520 olmuş)
ilk başta biostan sanallaştırmayı açman lazımilk başta biostan sanallaştırmayı açman lazım
sonra gameloop ayarlarından 720 ye hd olacak şekilde ayarla
sonra windows +r tuşuna basarak msconfig yazacaksın çekirdek sayısını en çok olan seçeneyi seç ve bilgisayarı yeniden başlat
kardeşim biostan sanallaştırmayı aç
sonra çalıştırı açıp msconfig yaz
gameloop ayarlarında 720 hd yap
ilk başta biostan sanallaştırmayı açman lazım
sonra windows +r tuşuna basarak msconfig yazacaksın çekirdek sayısını en çok olan seçeneyi seç ve bilgisayarı yeniden başlat
sonra gameloop ayarlarından dahili ekran kartına öncelik ver
rami'i ve çekirdeği en yüksek olanı seç sonra oyun içi ayarlarından dengeli ve orta ayarları seç ve keyfine bak
rami'i ve çekirdeği en yüksek olanı seç sonra oyun içi ayarlarından dengeli ve orta ayarları seç ve keyfine bak
Benim bilgisayar orjinal pubg yi oynatıyor ama emulatore gelince sorun oluyor
ilk başta biostan sanallaştırmayı açman lazımilk başta biostan sanallaştırmayı açman lazım
kardeşim biostan sanallaştırmayı aç
sonra çalıştırı açıp msconfig yaz
gameloop ayarlarında 720 hd yap
Benim bilgisayar orjinal pubg yi oynatıyor ama emulatore gelince sorun oluyor
işlemcinin sanallaştırması açıkmı
yuksek ihtimalle tamirci bise yapmıso zaman pc yi performansa cekseksin ortaysa düsekte oyna bide zaten hileler pc kasıtırır normaldede bide driver güncelle
windows 7 de denedim sonra 8.1 geçtim daha da iyileşti fakat dün 10 a geçince 7 ve 8.1 ful low akıcı modda oynadığım pubg 10 da orta grafikte 7 ve 8.1 i enteresan bi şekilde geçti hangi windows mevcut
windows 7 de denedim sonra 8.1 geçtim daha da iyileşti fakat dün 10 a geçince 7 ve 8.1 ful low akıcı modda oynadığım pubg 10 da orta grafikte 7 ve 8.1 i enteresan bi şekilde geçti hangi windows mevcut
birde benım 4 gb rem i5 660k ekran kartım yokşanslısın o zaman ben öyle bir oyun oyniyamadım henüz
birde benım 4 gb rem i5 660k ekran kartım yok
herşeyi yaptım kardeşim nvdia ekran kartı varken tamire giden pc intel hd grapchise yapmak nasıl bir iş çözmedim ve bu neden dolayı bu nedenlerle uğraşıyorum biraz yıkık bir cümle oldu ama neyseyuksek ihtimalle tamirci bise yapmıso zaman pc yi performansa cekseksin ortaysa düsekte oyna bide zaten hileler pc kasıtırır normaldede bide driver güncelle
Kardeşim test aşamasındayken hd grafik kısmına alıp onu bile deniyorlar. cıkartmayı unutmuslardırherşeyi yaptım kardeşim nvdia ekran kartı varken tamire giden pc intel hd grapchise yapmak nasıl bir iş çözmedim ve bu neden dolayı bu nedenlerle uğraşıyorum biraz yıkık bir cümle oldu ama neyse
Ben denediklerini unuttuklarını düşünmüyorum tamire giden eşyaların bozuk olmayan parçaları alıp yerine idareten malzemeleri takdıklarını biliyorum sonra o idareten malzemeler bozuluyor ve yine servis yine masraf hayır ben bunu aldığım yere tamire verdim rastgele versem bir yere anlarımKardeşim test aşamasındayken hd grafik kısmına alıp onu bile deniyorlar. cıkartmayı unutmuslardır
İnan cok hak veriyorum sana. İşini düzgün yapan esnaf nadirdir. Çıkma parcayı sıfır olarak takan cok yetkili servis var ..Ben denediklerini unuttuklarını düşünmüyorum tamire giden eşyaların bozuk olmayan parçaları alıp yerine idareten malzemeleri takdıklarını biliyorum sonra o idareten malzemeler bozuluyor ve yine servis yine masraf hayır ben bunu aldığım yere tamire verdim rastgele versem bir yere anlarım
emülatör kullanıyorssn emulator ayarlarını pc ye entegreli ayarlaman gerekiyor. youtube videolarından gerekli bilgilere ulaşabilirsin kardeşimMerhaba arkadaşlar başlığı yanlış açtıysam kusura bakmayın ama hile açık kapalı farketmeksizin pubg mobilede kasma sorunu yaşıyorum diğer oyunlarımdada az olsada kasma mevcut ve bunun çözümünü arıyorum
16GB Ram
Hiç unutmuyorum tamirden gelen pc 2 gün sonra tamir olan parça yine bozuldu ve birde bizde hata yok kullanıcı hatası olmuştur diyorya delirdim hani adam öldürmekle öldürmemek arasında ince bir çizgi vardır o çizgide dans ettim resmenİnan cok hak veriyorum sana. İşini düzgün yapan esnaf nadirdir. Çıkma parcayı sıfır olarak takan cok yetkili servis var ..
ld player geç benceMerhaba arkadaşlar başlığı yanlış açtıysam kusura bakmayın ama hile açık kapalı farketmeksizin pubg mobilede kasma sorunu yaşıyorum diğer oyunlarımdada az olsada kasma mevcut ve bunun çözümünü arıyorum
16GB Ram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?