Arkadaşlar Pubg Mobile indirdim Emulatörden oynuyorum, Blustack,Gameloop,LDplayer hepsini denedim kasma var görüntü çok temiz gözükmüyor.Önceden 1-2 sene öncede oynamıştım böyle değildi acaba nasıl çözebilirim bu problemi,? hile veya hilesiz farketmiyor sürekli kasma var.
16gb Ram, Rx5600XT, ryzen 5 3600 , ssd var
Bu anormal bir durum gibi görünüyor, benim önceki sistemim 8gb ram ile gayet akıcı oynanabiliyordu.
Arka planda çalışan uygulamaları kapat, Başlangıç hizmetlerini de kapat, ayrıca güç modunu "yüksek performans" olarak değiştirip tekrar dene. Olmazsa bir de virüs taraması yap.
Arkadaşlar Pubg Mobile indirdim Emulatörden oynuyorum, Blustack,Gameloop,LDplayer hepsini denedim kasma var görüntü çok temiz gözükmüyor.Önceden 1-2 sene öncede oynamıştım böyle değildi acaba nasıl çözebilirim bu problemi,? hile veya hilesiz farketmiyor sürekli kasma var.
16gb Ram, Rx5600XT, ryzen 5 3600 , ssd var
kanka öncelikle görev yöneticisinden yok hesap makinası gibi gereksiz şeyleri kapat öncelikle bir nebzede olsa rahatlatır pc yi ondan sonra open gl yada diğeri hangisi daha iyi ise onu işaretle ondan sonra daha youtubede bunun hakkında bir sürü video çeken var bilinen kişilerden bak yaptıklarını senin cihaza göre yap