Pubg mobile kendini kapatma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Mobil pubg hilesi oyundayken çalışmayı durdurdu hatası veriyor ne yapmam lazım sorunu çözmek için? şimdiden teşekkürler :)

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Oyunu Ve Hileyi Yönetici Çalıştır olmasa boş programları kapa aşırı Bellek ve Cpu kulanımı da yavaşlatıp kapatır olmasa logları sil
oda olmasa @#Eq1NoX yardıma yetiş

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Oyunu Ve Hileyi Yönetici Çalıştır olmasa boş programları kapa aşırı Bellek ve Cpu kulanımı da yavaşlatıp kapatır olmasa logları sil
Alakası yok kardeşim bende de oluyor öyle ssd olmasa 2 saat'e açılacak her şey arka planda hiç bir şey açık değil. Oyunda bi 20 dk sonra kapatıyor tekrar açıyorum düzeliyor. Sanırım directx falan yüzüne oluyor.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Alakası yok kardeşim bende de oluyor öyle ssd olmasa 2 saat'e açılacak her şey arka planda hiç bir şey açık değil. Oyunda bi 20 dk sonra kapatıyor tekrar açıyorum düzeliyor. Sanırım directx falan yüzüne oluyor.
aynen ssd olmasa dediğin gibi 20 dkklya açılıcak Allah'tan ssd var da hızlı açılıyor 10 dkk falan oynayınca kapanıyor
Post automatically merged:

boş program olmuyor genelde her şeyi kapatıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
aynen ssd olmasa dediğin gibi 20 dkklya açılıcak Allah'tan ssd var da hızlı açılıyor 10 dkk falan oynayınca kapanıyor
Post automatically merged:

boş program olmuyor genelde her şeyi kapatıyorum

şey yapabilirsin yanıt vermesini bekleye tıkla öyle olmazsa kapatcaksın tekrar açıcaksın

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
o sorun bendede var hilecen mi yok sa pc den anlamadım herşey güncell acık programda olmuyor ama neden se oyunun yarısın da ya da hareketli yerinde önce donuyor ve çalışmıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...