Pubg mobile Kolay rank ve seviye atlama taktikleri ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar biliyoruzki türkiyede pubg oynayan birsürü insan var biz türkler olarak birbirimize rank ve seviye taktikleri vererek gelişelim ve daha iyi biryerlere gelelim diye herkes bir taktik söylesin mesela ben sölyüyorum bir taktik

Eğer klasik maçta canınızı azaltıp can basarsanız yani ne kadar çok can yenilerseniz daha fazla rank ve seviye puanı verir
rank kasmak veya seviye kasmak için bir maça girip bol kit alıp kendi canınızı azaltın ve yenileyın

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
iyide oyundan zevk nasıl alacağız :) oyundan zevk alamıyorsam rank fatih olsa ne olur

AKA Üstün Kısa
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
''Eğer klasik maçta canınızı azaltıp can basarsanız yani ne kadar çok can yenilerseniz daha fazla rank ve seviye puanı verir
rank kasmak veya seviye kasmak için bir maça girip bol kit alıp kendi canınızı azaltın ve yenileyın''
Bunu bilmiyordum saol kankam.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
daha çok alan dışında kalarak canınız insin kit basın

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ya yanlis anlama ama, pussy oynayabilirsin. Sürekli saklanarak fightlardan uzak durarak 1.ligi elde edebilirsin. Bu sana "Hayatta Kalma Süresi" ve "Birincilik" XP'si vericektir tahminen

Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
dostum oyunun ne anlamı kaldı o zmn tecrube yaparak rank kasmak daha mantıklı degılmı bu benım dusuncem tabıkıde:)

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
edge kalıp wıne oynamak en kolay taktık heralde

Hüseyin SARIKAYA
Seçkin Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
oyunda en çok puanı öldürdügün kişilerin toplamına göre alırsın
ne kadar can yenilersin bilemem ama oyun boyunca 10 healt basmak yerine 1 adam öldür daha fazla puan alırsın bence hem zevk almak hemde kendini hızlı geliştirmek için seçtigin mod da kill'e oynaman olacak

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
konu yanlış yeremi açıldı yoksa bendemi pubg mobile konusu cs go olarak gözüküyor ?

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
oyunda çok kil almak da seviye ve rank atlamana faydası oluyor

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
öldürdüğün adam kadar rank gelmiyor mu ben öyle biliyordum

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bence en ıyı taktık kitle can basmayla uraşana kadar safe oynayıp pek fazla catısmaya grmeden sona kalına bılır herzamn 1 cı olmasanda sona kaldıgın ıcınde puan alabılırsın

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
hocm ılk olarak ucaktan hemen atla ve parasutu ac 2. alana kadar havada suzul sonra kıt band ve araba lazım olacak. sureklı olarak alan dısıı kalarak can yenıle bu 1
2. olarak ucaktan atla alanı verınce tahmını olarak alanın bıtecegı yerın ortasına ın kendını yarala bomba olur bot gelıyor yanına yada yuksekten atla . bu sekılde oyundan zewk almadan sadece lıg ıcın oynuyorsan yararlı olur. ıyı forumlar

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Sağlam takım kuracaksın kardeşim safe biyerde loot yapıp seri rush yapacaksın bu şekilde oyunun zevkini de alırsın rankını da benim takımım var sağlam aktif oynadığım her sezon as bitiriyorum

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yüksek kill al ve olabildiğince maç sonu istatistiklerini yüksek tut can basma da bi maç sonu istatistiğidir.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
There is no easy way..You need to play a lot of matches..You also need to survive a lot by camping or playing pro

ダーリン
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
oyundan zevk almak istemiyorsan sadece pus :D fatihlerin %90 ı öyle zaten

Ajrail Ansari
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Playerunknowns battlegrounds pubg is a competitive survival shooter. However if pubg mobile rank atlama that is the case healing effects your overall rating .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...