Süper Üye
Pubg mobile kore emulatorden oynayan arkadaşlar varsa eğer nasıl indirdiler? Ve en son ben indirdiğim zaman mouse takılma problemi vardı çözüldü mü? Yardımcı olabilicek arkadaşlar varsa sevinirim.
Koreyi bilgisiyara indirmesi zor knkPubg mobile kore emulatorden oynayan arkadaşlar varsa eğer nasıl indirdiler? Ve en son ben indirdiğim zaman mouse takılma problemi vardı çözüldü mü? Yardımcı olabilicek arkadaşlar varsa sevinirim.
Nasıl oldugunu soruyorum dostum işte.Koreyi bilgisiyara indirmesi zor knk
Nasıl indirdin dostum bilgilendirebilirmisin?Takilma problemi yok suanlik hala oynuyorum.
Hocam google play store'a"PUBG Mobile Korea" aramasını yapın ve oyunu indirin. Oyunu açmak için emülatörün ana ekranına dönün ve pubg mobile korea simgesini tıkla. Oyunu başlatmadan önce, ayarlar menüsünde dil ayarlarını değiştirerek korece seçeneğini seçtiğinden emin ol. Oyunu açtığında, pubg mobile korea sürümünü emülatörden oynamaya başlayabilirsin.Pubg mobile kore emulatorden oynayan arkadaşlar varsa eğer nasıl indirdiler? Ve en son ben indirdiğim zaman mouse takılma problemi vardı çözüldü mü? Yardımcı olabilicek arkadaşlar varsa sevinirim.
Gameloopta "PUBG Mobile Korea" Diye aratınca çıkmıyor.Hocam google play store'a"PUBG Mobile Korea" aramasını yapın ve oyunu indirin. Oyunu açmak için emülatörün ana ekranına dönün ve pubg mobile korea simgesini tıkla. Oyunu başlatmadan önce, ayarlar menüsünde dil ayarlarını değiştirerek korece seçeneğini seçtiğinden emin ol. Oyunu açtığında, pubg mobile korea sürümünü emülatörden oynamaya başlayabilirsin.
Gameloopta "PUBG Mobile Korea" Diye aratınca çıkmıyor.
Teşekkür ederim dostum..
Hocam umarım oluyordur yani olup olmadığına dair bir geri dönüş atarsanız güzel olur rica ederim bu arada dediğim gibi umarım çalışırTeşekkür ederim dostum..
Teşekkürler dostum akşam deneyip tekrar geri gelicem.Hocam umarım oluyordur yani olup olmadığına dair bir geri dönüş atarsanız güzel olur rica ederim bu arada dediğim gibi umarım çalışır
oluyor herhangi bir sorun yok denedim olduHocam umarım oluyordur yani olup olmadığına dair bir geri dönüş atarsanız güzel olur rica ederim bu arada dediğim gibi umarım çalışır
Hocam PC kore diye birşey yok.Pubg mobile kore emulatorden oynayan arkadaşlar varsa eğer nasıl indirdiler? Ve en son ben indirdiğim zaman mouse takılma problemi vardı çözüldü mü? Yardımcı olabilicek arkadaşlar varsa sevinirim.
direk tarayıcıyı açıp indir yazdım ilk çıkan siteden gamloop kurdu evet fare takılması mlsf hala varPubg mobile kore emulatorden oynayan arkadaşlar varsa eğer nasıl indirdiler? Ve en son ben indirdiğim zaman mouse takılma problemi vardı çözüldü mü? Yardımcı olabilicek arkadaşlar varsa sevidi
hiç bir sorun yok bende hatasız bir şekilde oynatıyor şahsen bende bir hata filan vermediPubg mobile kore emulatorden oynayan arkadaşlar varsa eğer nasıl indirdiler? Ve en son ben indirdiğim zaman mouse takılma problemi vardı çözüldü mü? Yardımcı olabilicek arkadaşlar varsa sevinirim.
knk zaten açilmiyorKoreyi bilgisiyara indirmesi zor knk