Pubg Mobile Legit Oynama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhabalar,Pubg Mobilede legit hile açıp kasılmayı düşünüyorum,daha önce legit oynamışlığım var ve biraz bilgiliyim.Bana legit oynama önerisi ve az bilinen birkaç taktik verebilirmisiniz?

Süper Üye
2 HİZMET YILI
catısmlarda sadece adama durbun acmak yerıne once baska bır yerı kontrol edebılırsın boylece ızleyenlerın suphesı olsa bıle azalacaktır duvar arkasına aim koyma veya adfamın gececgı yolu gormeden aim koyup cıkınca vurma
Post automatically merged:

catısmlarda sadece adama durbun acmak yerıne once baska bır yerı kontrol edebılırsın boylece ızleyenlerın suphesı olsa bıle azalacaktır duvar arkasına aim koyma veya adfamın gececgı yolu gormeden aim koyup cıkınca vurma
pek anlasilir yazmamisim kusura bakma

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Sürekli adamların olduğu yerlere değil etrafada bakarsan legit oynuyabilirsin

Üye
3 HİZMET YILI
duvar arkasına cross koyma. rastgele yerle aim acıp kontrol edıyormus gıbı yap. rakin yerinden emin olup rushlamıs gibi yap direkt gitme

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
duvar arkasına cross koyma. rastgele yerle aim acıp kontrol edıyormus gıbı yap. rakin yerinden emin olup rushlamıs gibi yap direkt gitme
mantıklı,adamların üzerine rush yapıyormuş gibi değilde loot yapıyormuşum gibi gidiyordum ve sanırım buda belli ediyordu

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Adamları gördüğün halde onlara bakma mesela bazen bile bile olsa da ölebilirsin veyahut tarayarak çıkma duvar arkasından bi anda

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Saman altından su yürütür gibi oynamak lazım kuzen pubg de diğer türlü hilenin belli olduğu bir oyun mesela yılan gibi oynayabilirsin adamların dibinde zaten bilindik bir taktik ya da adamların olduğu yerde pusup bekler vurursun rush atıcaksan (x) yerleri de tarayarak girersin adamın oraya veya kontrol ateşleri fake walk yapabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Çok basit, hile olmasaydı ben burda ne yapardım diyerek legit olabilirsin.

Üye
2 HİZMET YILI
Post automatically merged:

pek anlasilir yazmamisim kusura bakma
belirsiz

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
dostum ben 1 yıldır kullanıyorum pubgde daha ban yemedim fazla belli etmeden

Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Bu işin taktiği adamın cıktıgı notkadan değil biraz ilerisinden tutup birden döndürmek diye düşünüyorum. Diğer türlü her naparsan yap bir noktada belli ediyorsun zaten

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
adamları görmemiş gibi yapıp seni gordugunde hızlı vurursan alırsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ben şöyle yapıyorum mesala bi evin içinde adam varsa yanından geçip gidiyorum ama ateş ederse tektara yanına gidiyorum sanki oradan yanlışıkla gçmişim gibi

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Wall hackini belli etmediğin müddetçe kimse anlamaz duvar arkasında olan adama nişan alır veya prefire yaparsan geçmiş olsun

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dword pubg hilesini kullan o udt. ayrıca radar hack baya işini görür ben oynadığım zamanlarda yanımdaki adamların sesini çok hafif alsamda radardan takip edip vuruyordum. duvarda aimini adamlara koyma. ben bıraktığımdan bu yana hile koruması gelişmiş sanırsam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...