PUBG Mobile Lite için hile kodlama hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Pubg mobil Lite için mod menü yapımını anlatan Türkçe bir makale bulamadım yurtdışı paylaşım yapan çok ama anlamada güçlük çekiyorum kodlara hakimim ama nerden başlayacağımı hakkında bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim hocam

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
PUBG Mobile ESP hilesi source code Telegram'da paylaşmışlar. Source code indirilen ESP nasıl build yapacağı ingilizce makale kaynakları az ancak sadece basit offsetler güncellenebilir. YouTube'de ESP nasıl yapılır videoları telif sebebiyle makale kaynaklar az olabilir.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Uc de çeviri yardımıyla başlık açarsanız daha çok bilgi sahibi olabilirsiniz

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hile kodlamak öyle hadi öğreneyim diyip öğrenebileceğin bir şey değil evet rehber verenler var ama zor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Pubg mobil Lite için mod menü yapımını anlatan Türkçe bir makale bulamadım yurtdışı paylaşım yapan çok ama anlamada güçlük çekiyorum kodlara hakimim ama nerden başlayacağımı hakkında bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim hocam
mod menüleri yükleyip kodlarını inceleyebilirsiniz/ücretli eğitim alabilirsiniz

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
mod menüleri yükleyip kodlarını inceleyebilirsiniz/ücretli eğitim alabilirsin
hile kodlamak öyle hadi öğreneyim diyip öğrenebileceğin bir şey değil evet rehber verenler var ama zor
Post automatically merged:

PUBG Mobile ESP hilesi source code Telegram'da paylaşmışlar. Source code indirilen ESP nasıl build yapacağı ingilizce makale kaynakları az ancak sadece basit offsetler güncellenebilir. YouTube'de ESP nasıl yapılır videoları telif sebebiyle makale kaynaklar az olabilir.
Teşekürler hocam

mod menüleri yükleyip kodlarını inceleyebilirsiniz/ücretli eğitim alabilirsiniz
Crackleme işlemi olabilir mod menü isim değişikliği yapabiliyorum. key değişikliği hakkında nasıl panel üzerinden mod menüye key tanimlaya bilirim bilginiz var mı hocam

Uc de çeviri yardımıyla başlık açarsanız daha çok bilgi sahibi olabilirsiniz
Teşekürler hocam

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...