pubg mobıle magıc bullet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
böyle bir hile yapılması mumkunmu ücretsiz olarak böyle hıleler vıp paralı olarak satılıyor loaderde böyle bir hile yapılabilirmi? veya bu launcherın cracklenmesı mümkün mü?

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bu hilenin özeti "Gelin beni ömür boyu banlayın, bir daha da girmeyeyim" açık konuşmak gerekir ise umarım gelmez. Yapamazlar, edemezler demiyorum forumda gayet de iyi coderlar mevcut. Bu kadarı da artık farklı insanlara çileden başka bir şey değil. Bunları yapıp da düzenli oynayan insan olduğuna da inanmıyorum ben sürekli bir ban kuyruğuna dolanıp kalmıştır. İyi forumlar

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Bu hilenin özeti "Gelin beni ömür boyu banlayın, bir daha da girmeyeyim" açık konuşmak gerekir ise umarım gelmez. Yapamazlar, edemezler demiyorum forumda gayet de iyi coderlar mevcut. Bu kadarı da artık farklı insanlara çileden başka bir şey değil. Bunları yapıp da düzenli oynayan insan olduğuna da inanmıyorum ben sürekli bir ban kuyruğuna dolanıp kalmıştır. İyi forumlar
ban yemek umrumda degıl ayriyetten bypass var np :)

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Öncelikle bu eski bi video. artık öyle bi magic bullet kalmadı, kendi güncellemesi sonrası. Artık adamla aranda bir obje olmaması lazım. Gelişmiş aimbot gibi yani şu an magic'ler. Onun dışında oyunda bununla karşılaştığım bunu kullanan insanları daima eklerim. Hepsinin kademesi şu an 1200. Hepsi sezon 7 açmış ve çoğu da eklediğimde platin 3 tü. Şu an hesabımda ekli 64 rplik bi eleman var o kullanıyo bi o ban yemedi 1 haftadır. Sıranın ona gelmesini bekliyorum. Bi tanesi nasıl açtırttı bilmiyorum. Bronz 1500 yaptı. Nasıl açtırdı merak ediyorum cidden. Bypassın ban yedirtmeme konusunu bilmiyorum, vip hilelerin sadece tam ban yiycekken senin internetini kestiğini biliyorum o kadar. Ama bu oyunda rules of survival gibi olacak. esp si bile tehlikeli olacak. çok az kaldı ben inanıyorum.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Öncelikle bu eski bi video. artık öyle bi magic bullet kalmadı, kendi güncellemesi sonrası. Artık adamla aranda bir obje olmaması lazım. Gelişmiş aimbot gibi yani şu an magic'ler. Onun dışında oyunda bununla karşılaştığım bunu kullanan insanları daima eklerim. Hepsinin kademesi şu an 1200. Hepsi sezon 7 açmış ve çoğu da eklediğimde platin 3 tü. Şu an hesabımda ekli 64 rplik bi eleman var o kullanıyo bi o ban yemedi 1 haftadır. Sıranın ona gelmesini bekliyorum. Bi tanesi nasıl açtırttı bilmiyorum. Bronz 1500 yaptı. Nasıl açtırdı merak ediyorum cidden. Bypassın ban yedirtmeme konusunu bilmiyorum, vip hilelerin sadece tam ban yiycekken senin internetini kestiğini biliyorum o kadar. Ama bu oyunda rules of survival gibi olacak. esp si bile tehlikeli olacak. çok az kaldı ben inanıyorum.
hile yi kullanan biri bana gösterdi dün hile mis gibi çalışıyor.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
İnsanların hakkına yeterince gasp ediyoruz zaten, bunu da kullanmayıverelim :D

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bu kadarı da çok fazla ya, insanları daha çok oyundan soğutuyor, yakında herkes botlara karşı oynayacak :)

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
sen kullanmadigin bisey hakkinda yorum yapiyorsun. Ben bu ozelligi kullaniyorum ve bi hassalik ayari var ne kadar azaltirsan adamlara daha yakin hedef alman gerekiyor. artirirsan ban riski artiyor ama ben minimuma yakin ayarladigimdan hic ban yemedim ayrica duvar, kaya, agac arkasi vs farketmiyor ;)

Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
önceden bu hiledede vardı galiba no recoille kaldırıldı diye hatırlıyorum

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
önceden bu hiledede vardı galiba no recoille kaldırıldı diye hatırlıyorum
onceden burda olan olay farkli. videodaki mermiye manevra yaptiriyor burda olan mermiye hiz kazandiriyor. misal sen 8x le birine ates ederken kosan adamin onune atiyorsun cunku merminin o mesafeye ulasma hizi var bu o hizi artiiyor ve mermi nerdeyse aninda ulasiyor her mesafeye

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Gelmemesini umuyorum esp açıkken ekstra bunu kullanmak kolsuzluktur örnek Araplar :D

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Bu pubg mobile kapatılsın bilader boşuna güncelleme getiriyorlar fps sorununa çözüm getiremeyen şirket hileye de hiç bi şey yapamaz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...