Üye
Ben pubg mobile hilesini indirdim hatta açtım bağlandığımda lobide enter tuşuna basıyorum ama hile açılmıyor
Moderatörün son düzenlenenleri:
Hilelerimiz, Windows 7 ve Windows 11 22h2 sürümlerini resmi olarak desteklememektedir. Windows 8 ve Windows 8.1 sürümlerinde sorunlar çıkabilir. Windows 10 sürümlerinden birisine geçerseniz hileyi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Hilelerin en sorunsuz çalıştığı sürüm Windows 10 1909 sürümüdür.22H2 yazıyor. aslında calıstı hile ilk ama sonradan olmadı ilkindede menü geldi sadece hile çalışmadı
evet 32 indirdim gameelop acınca 64 beta yazsada görev yöneticiisnde 32 bit yazıyor sıkıntı o deigl menü gelmesi calısıyo demek deigl mi zatgen falan calısmıyor eger baska bisey olsa menüde gelmez o zamanGameloop 32 bit mi ?
bro i think u should restart your pc and disable windows defender after that every thing working.Ben pubg mobile hilesini indirdim hatta açtım bağlandığımda lobide enter tuşuna basıyorum ama hile açılmıyor
windows defender is already turned off. and restarted many times. The menu comes up but the cheat doesn't work. If it is not compatible, the menu does not come?bro i think u should restart your pc and disable windows defender after that every thing working.
Hilelerimiz, Windows 7 ve Windows 11 22h2 sürümlerini resmi olarak desteklememektedir. Windows 8 ve Windows 8.1 sürümlerinde sorunlar çıkabilir. Windows 10 sürümlerinden birisine geçerseniz hileyi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Hilelerin en sorunsuz çalıştığı sürüm Windows 10 1909 sürümüdür.22H2 yazıyor. aslında calıstı hile ilk ama sonradan olmadı ilkindede menü geldi sadece hile çalışmadı