Pubg mobile mi PUBG mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
İkisinde de hile kullanmayı düşünüyorum ama hangisi daha çok zevk verir bana onu merak ediyorum..

Hilesiz de oynayacağım tabi ama Sizce hangisi daha çok keyif verir?
Güncel güvenilir bildiğiniz hileler var mı?

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Normal PUBG biraz daha aim gerektiriyor, açıları iyi anlamak, vesaire. Aimine güveniyorsan normal PUBG oynayabilirsin.

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Pubg mobil daha keyifli gibi geliyor eğer hile kullanmak istiyorsan free olarak harleymod var telegramda ban atabilir ama senin kullanmana bağlı emulatorden oynayacaksan sitedeki hileyi kullana bilirsin paralı istiyorsan bi araştırma yapman lazım rng vip diye birşey vardı gormustum arastirabilirsin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
normal pubg için güzel bi aim lazım

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
bana göre steam pubg daha iyi, bileğe bakan oyunları seviyorum, mobile pubgde biraz tuhaflık var fakat o da güzel, senin kararın.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
pubg mobile biraz daha kolay aimin vesaire iyiyse pc pubgsi daha güzel

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Steam PUBG için hard aim lazım matematik hesabı yapman lazım varsa reis, PUBG Mobile sıkıntıdan gider hile zaten herkes

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
açık ara pubg steam mobil gün geçtikçe bozuyor ama steam tam tersine gün geçtikçe daha güzel hal alıyor
bide pubg m hile konusunda elinden geleni yapmaya çalışsa bile bir çok hileci var oyunda fakat steam tarafında çok farklı hile diye raporladığın adam hile ise en fazla 24 saat sonra hesabı %100 banlanıyor

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
PUBG daha iyi mobilden mobil shitpost gibi

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Her ikisini de çok uzun zaman önce oynadım. PUBG, mobile'ye göre çok daha iyi bence ama bir arpa boyu yol kat edemedi, çok kötü yönetildi. PUBG mobile ise aldı başını yürüdü. Şu an ki durumda mobile daha eğlenceli olur gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...