Onaylı Üye
dün bende çatır çatır kill topluyordum hiçbirşey olmadı bugün daha oyuna başlamadan ban yedim oyun yetkilileri çözdü bu hileyi bence
umarım olurben emülötörden denedim laptoptan bende es vs yok o yüzden şimdi emülötörü siliptekrar yükleyeceğim bakalım olacak mı
olur mu olmaz mı bilmiyorum ama olursa da bence chat engine yi arka planda açık gördüğü için ban atıyor olabilir
bildiğim kadarıyla oyunu kaldırıp tekrar kuracaksın. ya da giriş ekranındaki tamir et seçeneğini bir deneguest hesapla 5 saat oynadım cok guzeldı ama sonunda banlandım 2029)yenı guest nasıl acarım sımdı bılgı verebılcek varmı
Arkadaşlar yöenticiler güncellendiğini söyledi lütfen yorumları takip edelimDrowd hack güncelensin
ne uğraşıyorsun quest hesaplarla fake facebook hesabı aç gir ban yersen yenisini aç dk zamanını alır questle uğraşsan hiç yoksa 20 dk boşa zaman kaybedersinizHiiiçç bunda uğraşmayın 2. guest hesabada ban atnışlar beklemekten başka çare yok
Youtube guest hesap ban kaldırma yazguest hesaba attı da şimdi bu guest hesap banını nasıl kaldırıcaz varmı fikri yada bilgi sahibi olan
Hile mavi ekran attırdı bildiğin laptop çöktü
Sadece 0.14 sonrası güncelleri açın.Bildiğin Windows çöktü yok böyle birşey
0.14 güncelleri açın derken nasıl yaniYoutube guest hesap ban kaldırma yaz
Post automatically merged:
Sadece 0.14 sonrası güncelleri açın.
ban attıhiç oyuna girip denemeden emülatör açıkken