Pubg Mobile oynayıp kendine gamer diyenler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#DenDersAldıım!!!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar sorum basit etrafta sadece pubg mobile oynayıp kendine gamer diyen insanlar var bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz.
Benim fikrim: 7 yaşından beri oyunlara meraklıyım 16 yaşındayım ve insanlar benimle oyun oynadığım için dışladı ve dalga geçti halen oynuyorum pubg ( steam ) sürümünü de oynuyorum ancak pubg mobil sürümünü çıkarttı çıkartalı etrafda kendini cool göstermek için gamerim diyenler var ve dahası ben daha bilgiliyim gibi takılıyorlar bunlar hakkindaki düşünceleriniz neler?

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Aşırı doğru bir yorum pubg mobile oynuyan kendini bir şey sanıyor pubg mobile dan ne zevk alıyorlar bunu anlamıyorum tamam pubg mobile sevebilirsin buna bir şey demiuorumda yaw arkadaş bu kendini pubg mobil oynayan gamer sanıyorsa oyun 2017 de cıktı ben 4 yaşından beri oyum oynuyorum cs go felan fakat kendime hala oyuncu demiyorum çünkü hiç bir hikaye oyununu felan bitirmedim bunlar 2 dk pubg mobile oynayınca nasıl kendini gamer sanıyor onu anlamadım ben

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Aşırı doğru bir yorum pubg mobile oynuyan kendini bir şey sanıyor pubg mobile dan ne zevk alıyorlar bunu anlamıyorum tamam pubg mobile sevebilirsin buna bir şey demiuorumda yaw arkadaş bu kendini pubg mobil oynayan gamer sanıyorsa oyun 2017 de cıktı ben 4 yaşından beri oyum oynuyorum cs go felan fakat kendime hala oyuncu demiyorum çünkü hiç bir hikaye oyununu felan bitirmedim bunlar 2 dk pubg mobile oynayınca nasıl kendini gamer sanıyor onu anlamadım ben
Kaç yaşındasın 8 mi dksjs

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bide her aldıkları wini instagrama atıyolar biz atsak yer kalmaz :D

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Gamer'ın önce ne anlama geldiğini bir anlayalım "oyuncu" demek değil mi, bu adam sürekli bir oyun oynuyor ise oyuncudur. boşuna kıskanmana gerek yok kimseyi

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Gamer'ın önce ne anlama geldiğini bir anlayalım "oyuncu" demek değil mi, bu adam sürekli bir oyun oynuyor ise oyuncudur. boşuna kıskanmana gerek yok kimseyi
Oyuncu olmak için bir oyunu anlayabilmek lazım ne kadar saçma düşünüyorsun benim kuzenim sabah akşam pepe nin oyunlarını oynuyor kuzenim oyunculu olmuş oluyor

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
cidden doğru diyorsun bende 7-8 yaşından beri oynuyorum şuan 15 yaşındayım baya oyun bitirdim ama gamerim havasını daha atmadım ama bir el win alınca bazı zekier kendilerini gamer zannediyolar gelsinler steam versiyonuna birdaha pubg oynamazlar

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Cs go derken da 1.6 yida içine kattım cs 1.6 ile cs go nun bir farkı yok bende

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Oyuncu olmak için bir oyunu anlayabilmek lazım ne kadar saçma düşünüyorsun benim kuzenim sabah akşam pepe nin oyunlarını oynuyor kuzenim oyunculu olmuş oluyor
Anlamak ile alakası yok kardeşin ile de konunun alakası yok boş yapmışsın kelime anlamına bakacaksın biraz türkçe ve ingilizce kelime anlamlarını öğrenin daha yaşlarınız küçük anladığım kadarı ile kendinizi az geliştirin

:D
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Benimde sınıf arkadaşlarım var win alınca whatsapp a atanlar ama nedicen işte sorsan oyuncular

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Cs go derken da 1.6 yida içine kattım cs 1.6 ile cs go nun bir farkı yok bende
cs go ile cs 1.6 aynı şeymi cs go derken diyosun cs 1.6 yı kastediyosun farkı olmayabilir tamam ama ikiside savaş oyunu ikiside aynı firma ama aynı şeyler deil biri cs 1.6 biri cs go birisi low grafik birisi ultra grafik mesela

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
:D Okulda diyolar arkadaş olduğum için bir şey y diyorum ( awm bulmuşum bir vuruş yaptım uff bootcampi temizledim filan böyle vurasım geliyor da arkadaş işte :) )

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Al bide burdan yak , bunlar ne içiyorda bu kafaya geliyorlar ben anlamıyorum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bence doğru bir yorum değil bir insan oyun oynuyorsa bu suç değildir bir insan kendine gamer diyorsa buda suç değildir yaşım 30 kendimi bildim bileli oyun oynarım biz oyuna tetrislerle başladık atari kasetlerine üfleye üfleye geldik bu zamanlara insan istediğini oyunu oynar gamer da der ben gloabal oyuncuyumda der. senin bunlara he deyip geçmen lazım sidik yarıştırman değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...