Kaç yaşındasın 8 mi dksjsAşırı doğru bir yorum pubg mobile oynuyan kendini bir şey sanıyor pubg mobile dan ne zevk alıyorlar bunu anlamıyorum tamam pubg mobile sevebilirsin buna bir şey demiuorumda yaw arkadaş bu kendini pubg mobil oynayan gamer sanıyorsa oyun 2017 de cıktı ben 4 yaşından beri oyum oynuyorum cs go felan fakat kendime hala oyuncu demiyorum çünkü hiç bir hikaye oyununu felan bitirmedim bunlar 2 dk pubg mobile oynayınca nasıl kendini gamer sanıyor onu anlamadım ben
15 bu sene lise 1 e başladım neden 8 yaşında olduğunu düşündünkiKaç yaşındasın 8 mi dksjs
Oyuncu olmak için bir oyunu anlayabilmek lazım ne kadar saçma düşünüyorsun benim kuzenim sabah akşam pepe nin oyunlarını oynuyor kuzenim oyunculu olmuş oluyorGamer'ın önce ne anlama geldiğini bir anlayalım "oyuncu" demek değil mi, bu adam sürekli bir oyun oynuyor ise oyuncudur. boşuna kıskanmana gerek yok kimseyi
arkadaş demişki''sadece pubg mobil oynayıp'' her oyun oynayan gamer değildir yaniGamer'ın önce ne anlama geldiğini bir anlayalım "oyuncu" demek değil mi, bu adam sürekli bir oyun oynuyor ise oyuncudur. boşuna kıskanmana gerek yok kimseyi
4 yaşından beri cs go oynuyorum diyorsun da oyun 2012 yılında çıktı...15 bu sene lise 1 e başladım neden 8 yaşında olduğunu düşündünki
Hahahaha nader babaaaKaç yaşındasın 8 mi dksjs
Anlamak ile alakası yok kardeşin ile de konunun alakası yok boş yapmışsın kelime anlamına bakacaksın biraz türkçe ve ingilizce kelime anlamlarını öğrenin daha yaşlarınız küçük anladığım kadarı ile kendinizi az geliştirinOyuncu olmak için bir oyunu anlayabilmek lazım ne kadar saçma düşünüyorsun benim kuzenim sabah akşam pepe nin oyunlarını oynuyor kuzenim oyunculu olmuş oluyor
cs go ile cs 1.6 aynı şeymi cs go derken diyosun cs 1.6 yı kastediyosun farkı olmayabilir tamam ama ikiside savaş oyunu ikiside aynı firma ama aynı şeyler deil biri cs 1.6 biri cs go birisi low grafik birisi ultra grafik meselaCs go derken da 1.6 yida içine kattım cs 1.6 ile cs go nun bir farkı yok bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?