Pubg Mobile oynayıp kendine gamer diyenler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
7 yaşımdan beri bir sürü oyun oynadım ama 1 kere kendime gamer demedim çünkü her oyunda iyi olacaksın diye birşey yok sen pugb mobile de iyi oynuyorsun ama gel cs godd oynayamaz belki o yuzden gamer olmak zor

#DenDersAldıım!!!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Gamer'ın önce ne anlama geldiğini bir anlayalım "oyuncu" demek değil mi, bu adam sürekli bir oyun oynuyor ise oyuncudur. boşuna kıskanmana gerek yok kimseyi
Ben piyasada çıkacak olan tüm oyunları araştırıyorum hepsini deniyorum satın alıyorum kendime gamer demiyorum ama şu oyunu oynayan gamer oluyor

Gazeteci
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Aşırı doğru bir yorum pubg mobile oynuyan kendini bir şey sanıyor pubg mobile dan ne zevk alıyorlar bunu anlamıyorum tamam pubg mobile sevebilirsin buna bir şey demiuorumda yaw arkadaş bu kendini pubg mobil oynayan gamer sanıyorsa oyun 2017 de cıktı ben 4 yaşından beri oyum oynuyorum cs go felan fakat kendime hala oyuncu demiyorum çünkü hiç bir hikaye oyununu felan bitirmedim bunlar 2 dk pubg mobile oynayınca nasıl kendini gamer sanıyor onu anlamadım ben
12 yıldır pc oyunları oynuyorum her oyun bana nedense çok kolay geliyor csgo pubg VS oyunlar çok basit benim için silah oyunlarına çok meraklı olduğum için alışkınım csgo zaten en kolay oyun
Post automatically merged:

Win alıpta Paylaşmak çok saçma orda haklısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...