1 Ara 2020 #1 RedSenSei R Süper Üye Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 706 Çözümler 12 Tepki puanı 61 Ödüller 10 Yaş 26 9 HİZMET YILI Pubg Anlamsız Bi Şekilde Kasıyor Hile Açınca Çözümü Varmı Bilgisi Olan Varsa Yardımcı Olabilirmi ??
1 Ara 2020 #2 RedStrawberry Efsane Üye Katılım 26 Şub 2020 Mesajlar 5,575 Çözümler 209 Tepki puanı 3,360 Ödüller 15 6 HİZMET YILI Sisteminle alakalıdır bende hileyle gayet akıcı çalışıyor Oyla 0 Olumsuz oyla
1 Ara 2020 Konuyu başlatan #3 RedSenSei R Süper Üye Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 706 Çözümler 12 Tepki puanı 61 Ödüller 10 Yaş 26 9 HİZMET YILI NightWare' Alıntı: Sisteminle alakalıdır bende hileyle gayet akıcı çalışıyor Genişletmek için tıklayın ... Sistemim Bence İyi Apex Vb tarzı oyunlarda skıntı yaşamıyorum löl apex pubg lite tarzı sadece bu mobilde böyle oluyor ayar felanmı yapmam anlamadım Oyla 0 Olumsuz oyla
NightWare' Alıntı: Sisteminle alakalıdır bende hileyle gayet akıcı çalışıyor Genişletmek için tıklayın ... Sistemim Bence İyi Apex Vb tarzı oyunlarda skıntı yaşamıyorum löl apex pubg lite tarzı sadece bu mobilde böyle oluyor ayar felanmı yapmam anlamadım
1 Ara 2020 #4 RedStrawberry Efsane Üye Katılım 26 Şub 2020 Mesajlar 5,575 Çözümler 209 Tepki puanı 3,360 Ödüller 15 6 HİZMET YILI RedSenSei' Alıntı: Sistemim Bence İyi Apex Vb tarzı oyunlarda skıntı yaşamıyorum löl apex pubg lite tarzı sadece bu mobilde böyle oluyor ayar felanmı yapmam anlamadım Genişletmek için tıklayın ... Hile işlemciyi çok kullanıyor yetersiz kalıyordur büyük ihtimal. Oyla 0 Olumsuz oyla
RedSenSei' Alıntı: Sistemim Bence İyi Apex Vb tarzı oyunlarda skıntı yaşamıyorum löl apex pubg lite tarzı sadece bu mobilde böyle oluyor ayar felanmı yapmam anlamadım Genişletmek için tıklayın ... Hile işlemciyi çok kullanıyor yetersiz kalıyordur büyük ihtimal.
1 Ara 2020 Konuyu başlatan #5 RedSenSei R Süper Üye Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 706 Çözümler 12 Tepki puanı 61 Ödüller 10 Yaş 26 9 HİZMET YILI NightWare' Alıntı: Hile işlemciyi çok kullanıyor yetersiz kalıyordur büyük ihtimal. Genişletmek için tıklayın ... olabilir peki önerceğiniz ayar varmı bu ayarlar bölümünden daha iyi bir performans almak için ? Oyla 0 Olumsuz oyla
NightWare' Alıntı: Hile işlemciyi çok kullanıyor yetersiz kalıyordur büyük ihtimal. Genişletmek için tıklayın ... olabilir peki önerceğiniz ayar varmı bu ayarlar bölümünden daha iyi bir performans almak için ?
1 Ara 2020 #6 RedStrawberry Efsane Üye Katılım 26 Şub 2020 Mesajlar 5,575 Çözümler 209 Tepki puanı 3,360 Ödüller 15 6 HİZMET YILI RedSenSei' Alıntı: olabilir peki önerceğiniz ayar varmı bu ayarlar bölümünden daha iyi bir performans almak için ? Genişletmek için tıklayın ... Maalesef yok dediğim gibi işlemci yetersiz kalıyorsa istediğin ayarı yap gene kasacaktır. Oyla 0 Olumsuz oyla
RedSenSei' Alıntı: olabilir peki önerceğiniz ayar varmı bu ayarlar bölümünden daha iyi bir performans almak için ? Genişletmek için tıklayın ... Maalesef yok dediğim gibi işlemci yetersiz kalıyorsa istediğin ayarı yap gene kasacaktır.
1 Ara 2020 Konuyu başlatan #7 RedSenSei R Süper Üye Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 706 Çözümler 12 Tepki puanı 61 Ödüller 10 Yaş 26 9 HİZMET YILI NightWare' Alıntı: Maalesef yok dediğim gibi işlemci yetersiz kalıyorsa istediğin ayarı yap gene kasacaktır. Genişletmek için tıklayın ... Aslında İşlemcimde İyi i5 çözemedim neyse tşk ederim bilgisi olan varsa yardımcı olcaktır elbet <3 Oyla 0 Olumsuz oyla
NightWare' Alıntı: Maalesef yok dediğim gibi işlemci yetersiz kalıyorsa istediğin ayarı yap gene kasacaktır. Genişletmek için tıklayın ... Aslında İşlemcimde İyi i5 çözemedim neyse tşk ederim bilgisi olan varsa yardımcı olcaktır elbet <3
2 Ara 2020 #8 fozena F Üye Katılım 9 Nis 2020 Mesajlar 5 Tepki puanı 0 Ödüller 3 Yaş 28 6 HİZMET YILI yardımcı olabilirim Oyla 0 Olumsuz oyla
2 Ara 2020 #9 Mert0667ankara M Üye Katılım 2 Ara 2020 Mesajlar 49 Çözümler 1 Tepki puanı 1 Yaş 38 5 HİZMET YILI NightWare' Alıntı: Sisteminle alakalıdır bende hileyle gayet akıcı çalışıyor Genişletmek için tıklayın ... Windows 10 yükle ve işletim sistemi ile rm yükseltirsen daha iyi olur Oyla 0 Olumsuz oyla
NightWare' Alıntı: Sisteminle alakalıdır bende hileyle gayet akıcı çalışıyor Genişletmek için tıklayın ... Windows 10 yükle ve işletim sistemi ile rm yükseltirsen daha iyi olur
3 Ara 2020 #10 rasit8080 R Üye Katılım 17 Şub 2019 Mesajlar 45 Tepki puanı 1 Ödüller 3 Yaş 36 7 HİZMET YILI Ekran kartı ayarlarını gözden gecir bence faydası oluyor Oyla 0 Olumsuz oyla
26 Ara 2020 #11 KanatHaktan K Onaylı Üye Katılım 16 Eki 2016 Mesajlar 54 Tepki puanı 9 Ödüller 9 Yaş 26 9 HİZMET YILI Büyük bir ihtimalle sistemin ile alakalı dostum Oyla 0 Olumsuz oyla