Sistemim Bence İyi Apex Vb tarzı oyunlarda skıntı yaşamıyorum löl apex pubg lite tarzı sadece bu mobilde böyle oluyor ayar felanmı yapmam anlamadımSisteminle alakalıdır bende hileyle gayet akıcı çalışıyor![]()
Hile işlemciyi çok kullanıyor yetersiz kalıyordur büyük ihtimal.Sistemim Bence İyi Apex Vb tarzı oyunlarda skıntı yaşamıyorum löl apex pubg lite tarzı sadece bu mobilde böyle oluyor ayar felanmı yapmam anlamadım
olabilir peki önerceğiniz ayar varmı bu ayarlar bölümünden daha iyi bir performans almak için ?Hile işlemciyi çok kullanıyor yetersiz kalıyordur büyük ihtimal.
Maalesef yok dediğim gibi işlemci yetersiz kalıyorsa istediğin ayarı yap gene kasacaktır.olabilir peki önerceğiniz ayar varmı bu ayarlar bölümünden daha iyi bir performans almak için ?
Aslında İşlemcimde İyi i5 çözemedim neyse tşk ederim bilgisi olan varsa yardımcı olcaktır elbet <3Maalesef yok dediğim gibi işlemci yetersiz kalıyorsa istediğin ayarı yap gene kasacaktır.
Windows 10 yükle ve işletim sistemi ile rm yükseltirsen daha iyi olurSisteminle alakalıdır bende hileyle gayet akıcı çalışıyor![]()