15 Haz 2018 #1 pwilpwldr P Onaylı Üye Katılım 3 Ara 2017 Mesajlar 72 Tepki puanı 8 Yaş 26 8 HİZMET YILI Beyler, oyun aşırı zevkli. İsteyenler gelsin, indirme linki isteyene de veririm. Orjinal Tencent'in kendi sitesinde var zaten. Bekliyorum. Moderatörün son düzenlenenleri: 18 Kas 2023
Beyler, oyun aşırı zevkli. İsteyenler gelsin, indirme linki isteyene de veririm. Orjinal Tencent'in kendi sitesinde var zaten. Bekliyorum.
15 Haz 2018 #2 LmaR Bilinmiyor Efsane Üye Katılım 26 Şub 2016 Mesajlar 4,271 Çözümler 3 Tepki puanı 792 Ödüller 13 10 HİZMET YILI mobilden oynuyorum mobilden gelin
15 Haz 2018 Konuyu başlatan #3 pwilpwldr P Onaylı Üye Katılım 3 Ara 2017 Mesajlar 72 Tepki puanı 8 Yaş 26 8 HİZMET YILI LmaR' Alıntı: mobilden oynuyorum mobilden gelin Genişletmek için tıklayın ... tamam fark etmez ben pc den sen mobilden zaten mobil sürümü bendekide
LmaR' Alıntı: mobilden oynuyorum mobilden gelin Genişletmek için tıklayın ... tamam fark etmez ben pc den sen mobilden zaten mobil sürümü bendekide
15 Haz 2018 #4 SpeciaL.exe S Süper Üye Katılım 24 Ocak 2017 Mesajlar 1,233 Çözümler 41 Tepki puanı 401 Ödüller 6 9 HİZMET YILI pwilpwldr' Alıntı: tamam fark etmez ben pc den sen mobilden zaten mobil sürümü bendekide Genişletmek için tıklayın ... Pc simülatörü algılıyor senin şuan oynadığın kişilerin hepsi PC üzerinden oynuyor yani öyle bir ihtimal yok maalesef
pwilpwldr' Alıntı: tamam fark etmez ben pc den sen mobilden zaten mobil sürümü bendekide Genişletmek için tıklayın ... Pc simülatörü algılıyor senin şuan oynadığın kişilerin hepsi PC üzerinden oynuyor yani öyle bir ihtimal yok maalesef
15 Haz 2018 Konuyu başlatan #5 pwilpwldr P Onaylı Üye Katılım 3 Ara 2017 Mesajlar 72 Tepki puanı 8 Yaş 26 8 HİZMET YILI SpeciaL.exe' Alıntı: Pc simülatörü algılıyor senin şuan oynadığın kişilerin hepsi PC üzerinden oynuyor yani öyle bir ihtimal yok maalesef Genişletmek için tıklayın ... offf ya olsaydı ii olurdu ama
SpeciaL.exe' Alıntı: Pc simülatörü algılıyor senin şuan oynadığın kişilerin hepsi PC üzerinden oynuyor yani öyle bir ihtimal yok maalesef Genişletmek için tıklayın ... offf ya olsaydı ii olurdu ama
15 Haz 2018 #6 LmaR Bilinmiyor Efsane Üye Katılım 26 Şub 2016 Mesajlar 4,271 Çözümler 3 Tepki puanı 792 Ödüller 13 10 HİZMET YILI pwilpwldr' Alıntı: tamam fark etmez ben pc den sen mobilden zaten mobil sürümü bendekide Genişletmek için tıklayın ... yok öyle yemez keserler beni pcden oynayanlar
pwilpwldr' Alıntı: tamam fark etmez ben pc den sen mobilden zaten mobil sürümü bendekide Genişletmek için tıklayın ... yok öyle yemez keserler beni pcden oynayanlar