fazla sürmez oda kapanıcak suan android'de yenilerpubg mobil'de hile var bizzat şahit oldum speed hilesi var adam flash gibi sağ sol yapıyor
yaklaşık 3 gündür araştırıyorum test etmediğim hile kalmadı nerdeyse 25 30 tane ayrı .lua formatlı hile denedim ancak 1 tanesi bile çalışmadıpubg mobil'de hile var bizzat şahit oldum speed hilesi var adam flash gibi sağ sol yapıyor
kendi emülatörlerinde kaparlarda diğer emülatörlerde zannetmem yafazla sürmez oda kapanıcak suan android'de yeniler
Çalışıyormu hocam ?Ben buldum bitane ama güvenilirmi bilmiyorum
Buldum fakat denemedim çalışabilirde çalışmayabilirde ama virüs olabilir diye denemedimÇalışıyormu hocam ?
ben 20 ye yakın hile denedim tek tek aralarında vip leride var hiçbirini çalıştıramadımBuldum fakat denemedim çalışabilirde çalışmayabilirde ama virüs olabilir diye denemedim
Hepsi virüstür veyatta sahte bende çok inanmıyorum geçen maç bitane hile geldi sadece adam 200 metreden beni kapalı alandayken vurdu bide tek attı yanlış hatırlamıyosam m16A4 ü vardı ve tek yedim zırhım ve kaskım 3 leveldi ve etrafımda ev vardı sadece böle bir şeye rastladımben 20 ye yakın hile denedim tek tek aralarında vip leride var hiçbirini çalıştıramadım
Bahsettiğin magic kill diye geçiyor adamlar ağacın arkasından evlerin arkasından vuruyor telekill gibi ama o kadara gerek yok aslında wall olsa aim olsa razıyım..Hepsi virüstür veyatta sahte bende çok inanmıyorum geçen maç bitane hile geldi sadece adam 200 metreden beni kapalı alandayken vurdu bide tek attı yanlış hatırlamıyosam m16A4 ü vardı ve tek yedim zırhım ve kaskım 3 leveldi ve etrafımda ev vardı sadece böle bir şeye rastladım
r fakat kendi emülatöründe kapat
hangi hile çalışıyorYa hile var fakat kendi emülatöründe kapatmış. Ancak başka emülatör üzerinden hileyi aktifleştirirsin
hile olmasını istemiyorsan bu sitede ne işin varBırakın da bi şu oyunda hile olmasın herkes emek yapıyor milletin hakkına girmeyin rica ediyorum arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?