Çözüldü Pubg Mobile ping sorunu yaşıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
arada ping çıkıyor gibi oluyor oyunu kapatıp açmak zorunda kalıyorum bu sorunu yaşayan varmı emilatörde

Çözüm
hileyi full özellik kullanıyorsan sketlonu kapatıp sadece ve esp kullanabilirsin
fov ve esp özelikleri oyunda fps etkisi yapıyor eğer kasma yapıyor ise esp özelliklerinden iskelet çizme özelliğini kapatabilirsin.
grafiğini etkileyecek hile özelliklerini biraz kısmaya gidebilirsin fps dengesiz oluyor diyorsan.
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bütün Hileler ping çıkartır ve fps düşürür oyuna ekstra birşey ekliyorsun bu normal herhangibi bir çözümü olduğunu sanmıyorum

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Hilede bir sıkıntı yoktur.Sorun sizinle alakalıdır

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
yok aga sistemi sana yazsam sen türkiyede yaşamıyorsun dersin internet desen 20 ms sabit

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bende öyle oldu. Hilede anti-ban özelliği olduğu sandım. Yarın düzeltilmezse, yetkiler gereken işlemleri yapabilir

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
hileyi full özellik kullanıyorsan sketlonu kapatıp sadece ve esp kullanabilirsin
fov ve esp özelikleri oyunda fps etkisi yapıyor eğer kasma yapıyor ise esp özelliklerinden iskelet çizme özelliğini kapatabilirsin.
grafiğini etkileyecek hile özelliklerini biraz kısmaya gidebilirsin fps dengesiz oluyor diyorsan.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...