Pubg Mobile R3 Beta SORUN !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harfler yetmedi anlaşılmama bari hâlden anla
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hile,böyle kalıyor yüklenmiyor.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    5.1 KB · Görüntüleme: 256
Üye
8 HİZMET YILI
FasmProxy32 hatası veriyor ayrıntısında clr20r3 error yazıyor. diğer konuda ki adımları yaptım fakat düzelmedi

Üye
7 HİZMET YILI
Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar kesin çözümü söylüyorum.. Tencent komple kaldırın yeniden sitesinden indirip kurun çalışıyor..Boş yorun yapmıyorum aşağıyada ekran görüntüsü bırakıyorum bende de olmuyordu..
dvm0DD.jpg

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
FasmProxy çalışmayı durdurdu hatası çözüm lütfen
İşletim sistemim win 7 iydi bendede fasmproxy hatası veriyordu bir çözümünü bulamadım bu yüzden çözümü kendim yarattım win 10 home kurdum dün ayrıca Microsoft visual c++ ve .netin bütün sürümlerini yükledim sorunum çözüldü en net ve kesin çözümü budur.Şuanda hile sıkıntısız çalışmakta aime kadar.

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar FasmProxy32 hatasının tek nedeni .net framework.Mevcuttaki framework u kaldırın en güncel olanı indirin.sorun çözülecektir.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hile açılıyor ama hiç bişey göstermıyor radar boş f6a işe yaramıyor. win 1o 64bit .net visiual hepsi yüklü ama sonuç nafile. antivirüs ve duvar kapalı

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI

hilenin açılmasında bir problem yok, fakat radarda adamlar görünmüyor, fonksiyonları çalışmıyor, bunun çözümü nedir? bize bu lazım.. (Oyunu güncellemedim bu yüzden güncellemeyenler için çıkarımış olduğunuz 11 sürümü ile denedim, fakat değişen bir şey yok iki süremde de dediğim gibi hile çalışıyor fakat, fonksiyonlar çalışmıyor.

Üye
7 HİZMET YILI
beyler bende de hata veriyor ne yapmam lazım en baştaki çalışıyordu yeni şey gelince çalışmamaya başladı

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Reis emilatorü güncelledim sonra oyuna girdim önceden herşey kücüktü şimdi ise ekran acayip büyük oldu ve acayip kasmaya basladı bunu nasıl sizinki gibi küçültürüm ekranı acaba ?

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bende hile var ben antrenman moduna girerken açıyorum hileyi geliyor sonra çıkıp maça giriyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...