Tm da böyle oyun zevki kalmıyorki Hile yokken yağ gibi akıyor oyunişlemcinin anasını belliyor normaldir bendede öyle
Başlat > Çalıştır > dxdiag yazıp bakabilirsin , fotoğrafı da buraya atabilirsin.Ona nereden bakılıyor ya da hangi özellikleri? Laptopta![]()
Sistemin iyi ama oyunda yüksek grafiklerde oynuyorsan aşırı kasar , düşük ayarlara çekmeni öneririm.
Eyw bi deneylim ama yine ksar hileye çözüm getir dwooooooooooooooooooooordSistemin iyi ama oyunda yüksek grafiklerde oynuyorsan aşırı kasar , düşük ayarlara çekmeni öneririm.
Olan var olmayan varağa sizde en azından kasıyor bende hile açılmıyor ln kasjlşda![]()
Aynısı bendede var ama çözüm yokyeni güncelleme gelmeden once hic kasmıyordu
programı acınca aşırı kasıyor
i7 8750h
1050 ekran kartı
8 gb ram
ozellikleri dusuk yapsam bile kasıyor acaba güncelleme ile mi ilgili yoksa program ile mi ilgili
benim tahminim program ile ilgili arkadaşlar yeni güncelleme yada kasmaması ıcın biseyler yapabilir mi
site yönetiminden ricam olur
La videodakileri yaptım şimdikte hata kodu 1 alıyorum< Bu videodakilerin hepsini yap düzelir benimde kasıyordu videodakileri yapınca düzeldi arada 1 2 kez drop giriyor oda tek bizlik değil herkeste var![]()
HaydaaLa videodakileri yaptım şimdikte hata kodu 1 alıyorum
Eldeki maldan da olduk emi
Bari adamın yaptıklarını geri çeviremEldeki maldan da olduk emi![]()
Oldu canını sıkma sıkıyorsan ;D