Pubg mobile Rp sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
i miss you
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Beyler Normalde 60 uc falan kupon veriyodu rp açarken indirim için bir süredir yoktum oyunda dün girim dedim rp de 1 lvl falandım şuan 80lvlim daha yeni farkettim kupon yok boşa oynadım önümüzdeki rp dede kar edemicem anca ondan sonra edebilcem
Başka bir soru ise İlk başta dediklerine Göre Rp de Modifikasyon malzemesi parçası veriliyo 8 tane sonra 100 lvl oluncada ek olarak rp ile 2 tane alınıyo deniyordu
video linki

Benmi gör oldum anlamadım ama toplam 5 tane veriliyo rp ile kaç tane satın alınıyo daha bilmiyorum sadece bu sezonlukmu yoksa hep böylemi
hesapta buz diyarı var 2 yıldır 1 lvl hileyle oynadığım hesapta şansa çıktı main hesabım oldu nasıl çabuk yükseltirim uc vermeden
bu arada etkinlik kısmına bakın orda harika iade fırsatları var eğer bu sezon 1-100 rp elit pass açtıysanız bi miktar modifikasyon malzemesi parçası veriyor bi miktar ise destansı amblem parçacığı veriyor eğer
elit pass plus açtı iseniz 2 tane motor merkezi veriyor

neyse biraz uzun Oldu Sorunu bilen varmı

Son düzenleme:
Üye
2 HİZMET YILI
Sorununun çözümünü bilmiyorum ama iade fırsatlarını söylediğin için saol

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
doğru rp yi aldıgına emin misin

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
müsteri hizmetlerini ara
Post automatically merged:

ama açmıyolar galiba

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
İlk malzeme parçası itemi çıktığından beri biliyorum. :) Tanımadığınız bir itemin açıklamasındaki yazıyor.
Daha önce kampanyası etkinliğinden 200 TL'lik çoklu abonelik paketi aldığımda anında 360*3 UC ve 3 ay boyunca her gün 20 UC ve 300 UC RP indirimli veriyor. Topladığım UC ile 500 UC'lik yükseltme malzeme aldım. Böyle devam harcayıp M4A1 maskara öldürme mesajı yani 5 level'e yükselttim. Toplam 600 TL. Ancak o sistem değişti. Artık şimdi bir ay abonelik aldığında anında 660 UC ve 1 ay boyunca günlük 8 UC o fiyat zam yaptı.
Siz daha çok para yatırmadan o yükseltmesi için daha fazla zamanlar beklemen gerekiyor.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Rp yi normal değil plus olanını alıcaksın diye biliyorum hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...