Pubg mobile sadece farkındalık özelliği aktif etsek, ban söz konusu olur mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, pubg mobile hile kullanımını çok kısıtlasak mesela esp ve aim kapatsak komple bütün özellikleri sadece farkındalık özelliğini aktif etsek. Herhangi bir ban söz konusu olurmu? Deneyen varmı içinizde ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ben hiç denemedim ama ban yemen için çok belli etmen lazım. Pubg report sistemi kaç kere raporlandığına bakıyor.

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Ben hiç denemedim ama ban yemen için çok belli etmen lazım. Pubg report sistemi kaç kere raporlandığına bakıyor.
Hım zaten farkındalıkta nasıl çalıştığını bilirsiniz adamı sadece gözünüzle aramanız gerekir yer olarak belli etmez, haliyle belli etme ihtimaliniz çok düşük ancak benim endişem kullanılan programı tespit edilebilir mi?

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Hım zaten farkındalıkta nasıl çalıştığını bilirsiniz adamı sadece gözünüzle aramanız gerekir yer olarak belli etmez, haliyle belli etme ihtimaliniz çok düşük ancak benim endişem kullanılan programı tespit edilebilir mi?
zannetmiyorum kullanan arkadaşlarım yaşamadı öyle bir problem ama beim tavsiyem hiç kullanma :)

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Belli etmessen ztn ban yemessin dostum ama main güzel hesabın felan varsa yinede risk atma guestte felan dene

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kaç kere raporlandığına bakmıyor incelemeye göre karar veriliyor
Post automatically merged:

Belli etmessen ztn ban yemessin dostum ama main güzel hesabın felan varsa yinede risk atma guestte felan dene
Guestte kastığın zaman hava kasmış oluyosun ama :p

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
zannetmiyorum kullanan arkadaşlarım yaşamadı öyle bir problem ama beim tavsiyem hiç kullanma

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
ana hesapta düşünüyordumsa kullanmaman doğru olacak bir özellik önemsiz bir özellik gibi olsada mesela riskli dediğiniz gibi

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
i am test all feature on my rank level 56 i am not ban but some option are trun off when i play

⁧⁧ 死
Ultra Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Hile kullanıyorsun göz önüne almalısın. Ban yeme ihtimalin var

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ana hesabında kesinlikle oynanama! guest hesabında sadece röntgeni açıp her gördüğün botu öldürmezsen. Sise çimene sıkmazsan sistem programı görmediği sürece ban riskin çok az...

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ban yiyor hacı ben ben yedim aralığa kadar

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Aga bende o kafayla girdim pbg mobile belli etmememe rahmen 4 hesabımda ban yedi
kalıntı kalmış olabilir dostum herzaman geçmişini felan temizlemelisin yani farklı bişeyse bilmiyorumda farklı bir program açıksa ondanda yemiş olabilirsin dene gör program acıksa fln.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...