Merhaba arkadaşlar, pubg mobile hile kullanımını çok kısıtlasak mesela esp ve aim kapatsak komple bütün özellikleri sadece farkındalık özelliğini aktif etsek. Herhangi bir ban söz konusu olurmu? Deneyen varmı içinizde ?
Hım zaten farkındalıkta nasıl çalıştığını bilirsiniz adamı sadece gözünüzle aramanız gerekir yer olarak belli etmez, haliyle belli etme ihtimaliniz çok düşük ancak benim endişem kullanılan programı tespit edilebilir mi?Ben hiç denemedim ama ban yemen için çok belli etmen lazım. Pubg report sistemi kaç kere raporlandığına bakıyor.
zannetmiyorum kullanan arkadaşlarım yaşamadı öyle bir problem ama beim tavsiyem hiç kullanmaHım zaten farkındalıkta nasıl çalıştığını bilirsiniz adamı sadece gözünüzle aramanız gerekir yer olarak belli etmez, haliyle belli etme ihtimaliniz çok düşük ancak benim endişem kullanılan programı tespit edilebilir mi?
teşekür ederim anlıyorum tabikide zaten aktif olarak kullanmıyorum öyle aklıma takıldızannetmiyorum kullanan arkadaşlarım yaşamadı öyle bir problem ama beim tavsiyem hiç kullanma![]()
haklısın knkBelli etmessen ztn ban yemessin dostum ama main güzel hesabın felan varsa yinede risk atma guestte felan dene
kaç kere raporlandığına bakmıyor incelemeye göre karar veriliyorBen hiç denemedim ama ban yemen için çok belli etmen lazım. Pubg report sistemi kaç kere raporlandığına bakıyor.
Guestte kastığın zaman hava kasmış oluyosun amaBelli etmessen ztn ban yemessin dostum ama main güzel hesabın felan varsa yinede risk atma guestte felan dene
haklısın hocamana hesabında kesinlikle oynanama! guest hesabında sadece röntgeni açıp her gördüğün botu öldürmezsen. Sise çimene sıkmazsan sistem programı görmediği sürece ban riskin çok az...
Aga bende o kafayla girdim pbg mobile belli etmememe rahmen 4 hesabımda ban yediBelli etmessen ztn ban yemessin dostum ama main güzel hesabın felan varsa yinede risk atma guestte felan dene
o zaman demekki artık güvenlik sistemlerini gerçekten güncellemişler.Aga bende o kafayla girdim pbg mobile belli etmememe rahmen 4 hesabımda ban yedi
kalıntı kalmış olabilir dostum herzaman geçmişini felan temizlemelisin yani farklı bişeyse bilmiyorumda farklı bir program açıksa ondanda yemiş olabilirsin dene gör program acıksa fln.Aga bende o kafayla girdim pbg mobile belli etmememe rahmen 4 hesabımda ban yedi
geçmiş derken nasıl temizlenecek?kalıntı kalmış olabilir dostum herzaman geçmişini felan temizlemelisin yani farklı bişeyse bilmiyorumda farklı bir program açıksa ondanda yemiş olabilirsin dene gör program acıksa fln.
çalıştıra girip temp %temp% prefetch bunları silmeyi unutma dostum.geçmiş derken nasıl temizlenecek?