13 May 2019 #1 CrixusS C Gazeteci Seçkin Üye Katılım 3 Nis 2019 Mesajlar 300 Tepki puanı 40 Yaş 27 7 HİZMET YILI Arkadaşlar sadece 2 3 özellikli bir izleme hilesi varmı 55lv hesap ban yedi sekmeme den dolayı sanırım tam bilmiyorum sadece izlenme bile olursa yeter özelden atarsanız sevinirim
Arkadaşlar sadece 2 3 özellikli bir izleme hilesi varmı 55lv hesap ban yedi sekmeme den dolayı sanırım tam bilmiyorum sadece izlenme bile olursa yeter özelden atarsanız sevinirim
13 May 2019 #2 Trigon T ⚡Süper Güçlerim Var⚡ Süper Üye Katılım 8 Eki 2018 Mesajlar 888 Çözümler 4 Tepki puanı 366 Ödüller 5 7 HİZMET YILI R3 de sadece izlemeyi açarsın yeni hile aramana gerek yok.
13 May 2019 Konuyu başlatan #3 CrixusS C Gazeteci Seçkin Üye Katılım 3 Nis 2019 Mesajlar 300 Tepki puanı 40 Yaş 27 7 HİZMET YILI XÇaylakX' Alıntı: R3 de sadece izlemeyi açarsın yeni hile aramana gerek yok. Genişletmek için tıklayın ... Çok fazla özellikli olunca ban riski artabilir diye düşünüyorum
XÇaylakX' Alıntı: R3 de sadece izlemeyi açarsın yeni hile aramana gerek yok. Genişletmek için tıklayın ... Çok fazla özellikli olunca ban riski artabilir diye düşünüyorum
13 May 2019 #4 Trigon T ⚡Süper Güçlerim Var⚡ Süper Üye Katılım 8 Eki 2018 Mesajlar 888 Çözümler 4 Tepki puanı 366 Ödüller 5 7 HİZMET YILI huseyin727272' Alıntı: Çok fazla özellikli olunca ban riski artabilir diye düşünüyorum Genişletmek için tıklayın ... yok açmadığın sürece sıkıntı olmaz.Sen sadece esp aç diğerlerini kapat yani zaten ban riski olan bi no rocoil bide aimbot var.
huseyin727272' Alıntı: Çok fazla özellikli olunca ban riski artabilir diye düşünüyorum Genişletmek için tıklayın ... yok açmadığın sürece sıkıntı olmaz.Sen sadece esp aç diğerlerini kapat yani zaten ban riski olan bi no rocoil bide aimbot var.
13 May 2019 Konuyu başlatan #5 CrixusS C Gazeteci Seçkin Üye Katılım 3 Nis 2019 Mesajlar 300 Tepki puanı 40 Yaş 27 7 HİZMET YILI XÇaylakX' Alıntı: yok açmadığın sürece sıkıntı olmaz.Sen sadece esp aç diğerlerini kapat yani zaten ban riski olan bi no rocoil bide aimbot var. Genişletmek için tıklayın ... Aga o değilde benim arkadaşlar para yatırmış oyuna hepsinde sadece izleme var hiç ban yemediler bende o yüzden sadece izlemeyi açıcam
XÇaylakX' Alıntı: yok açmadığın sürece sıkıntı olmaz.Sen sadece esp aç diğerlerini kapat yani zaten ban riski olan bi no rocoil bide aimbot var. Genişletmek için tıklayın ... Aga o değilde benim arkadaşlar para yatırmış oyuna hepsinde sadece izleme var hiç ban yemediler bende o yüzden sadece izlemeyi açıcam
13 May 2019 #6 Trigon T ⚡Süper Güçlerim Var⚡ Süper Üye Katılım 8 Eki 2018 Mesajlar 888 Çözümler 4 Tepki puanı 366 Ödüller 5 7 HİZMET YILI huseyin727272' Alıntı: Aga o değilde benim arkadaşlar para yatırmış oyuna hepsinde sadece izleme var hiç ban yemediler bende o yüzden sadece izlemeyi açıcam Genişletmek için tıklayın ... Ben aimbot kullanıyorum bendede bi sıkıntı yok o ban yeme hususu şuanlık belli etmeyle alakalı.İzlemeylede belli edersen ban yersin.
huseyin727272' Alıntı: Aga o değilde benim arkadaşlar para yatırmış oyuna hepsinde sadece izleme var hiç ban yemediler bende o yüzden sadece izlemeyi açıcam Genişletmek için tıklayın ... Ben aimbot kullanıyorum bendede bi sıkıntı yok o ban yeme hususu şuanlık belli etmeyle alakalı.İzlemeylede belli edersen ban yersin.
13 May 2019 #7 h4emRe Doomsday is approaching Ultra Üye Katılım 8 Şub 2019 Mesajlar 1,709 Çözümler 5 Tepki puanı 684 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Dostum R3 kullanabilirsin , riskli olanları açarsan veya belli ederek oynarsan hesabın 1 veya 2 güne ban yemiş olur. Hilede ban riski var ama %5.
Dostum R3 kullanabilirsin , riskli olanları açarsan veya belli ederek oynarsan hesabın 1 veya 2 güne ban yemiş olur. Hilede ban riski var ama %5.
13 May 2019 Yasaklandı #8 rawados R Banlı Üye Katılım 24 Nis 2016 Mesajlar 477 Çözümler 2 Tepki puanı 48 10 HİZMET YILI C#: FlatSDKInternal.WriteMemory(FlatSDKInternal.m_Pid, bullet_speed, 4, 350000f); Riskli hileleri açmanı tavsiye etmiyorum. Eninde sonunda ban yediriyor çünkü.
C#: FlatSDKInternal.WriteMemory(FlatSDKInternal.m_Pid, bullet_speed, 4, 350000f); Riskli hileleri açmanı tavsiye etmiyorum. Eninde sonunda ban yediriyor çünkü.
13 May 2019 Moderatör #9 nader11ndeu Słyszę, słyszę letni powiew. Kurucu Katılım 20 Haz 2015 Mesajlar 7,666 Çözümler 136 Tepki puanı 20,724 Ödüller 25 10 HİZMET YILI Risk yazan özellikleri açmazsanız ban yeme olasılığınız yok. Konu kilit.