Pubg Mobile Sbyte hack kasarmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Evet öncelikle merhabalar biraz boş bir konu gibi gördüyseniz şimdiden özür dilerim ama;

1050 ti
amd ryzen 3
1 tb hard disk
8 gb ram
b350 h pro vdh

Benim sistemim bu şekilder eğer sbyte hilesini kullanırsam oyun kasarmı veyahut pcde bir sorun olurmu?

Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Güzel bir sistemin varmış hile kullanmadan mesela 70 80 fps alıyorsan biraz düşer hile kullandığında onun dışında kasmaz diye düşünüyorum güzel sistemin var hile kullanan herkeste tabi biraz fps düşüklüğü olur onun dışında dene ve gör kaç olduğunu :)

Üye
8 HİZMET YILI
Güzel bir sistemin varmış hile kullanmadan mesela 70 80 fps alıyorsan biraz düşer hile kullandığında onun dışında kasmaz diye düşünüyorum güzel sistemin var hile kullanan herkeste tabi biraz fps düşüklüğü olur onun dışında dene ve gör kaç olduğunu :)
yani ilk halindeki gibi performnas beklememem gerek diyorsun peki oynanmayacak kadarda düşmez herhalde?
Post automatically merged:

Benim sistemim seninkinden daha kötü ama https://memoryhackers.org/konular/pubg-tencent-en-iyi-ayarlar-fps-boost.64515/ şu linkten ayarları yaptım ve akıcı bir şekilde kasmadan oynuyorum hileyle
oyunun kalitesinden pek taviz vermek istemiyorum ama gerekirse bu ayarlarıda kullanırım sağol cevapın için
için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...